Galatasaray ilacını Arsenal'de buldu

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray ilacını Arsenal'de buldu

SPOR Haberleri  / Sabah

Galatasaray İngiliz ekibinde fazla forma şansı bulamayan ve geçen sezonun ikinci yarısında Bordeaux’da kiralık oynayan Fransız yıldızla anlaşma sağlandı

Sabri'nin performansını beğenmeyen, geçen sezon devre arasında alınan Linnes'i ise yeterli görmeyen Riekerink orta saha ve forvetin yanı sıra sağ beke de takviye istedi. Lucas Leiva transferi için İngiltere'ye giden sarı-kırmızılı yetkililere burada sürpriz bir isim önerildi: Mathieu Debuchy... Arsenal'de üçüncü sağ bek konumuna düşen Debuchy menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi. Her konuda anlaşma sağlanan Fransız yıldızın İngiliz devinden satın alma opsiyonuyla kiralanacağı ifade edildi. Cimbom 2011 yazında Arsenal'den Eboue'yi transfer etmiş ve 3 sezon sağ bekte sıkıntı çekmemişti. Geçen sezonun ilk yarısında Arsenal formasıyla 2 maç oynayan Debuchy, ardından Bordeaux'ya kiralandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...