Başbakan: Bakalım ne yumurtlayacaklar

Düzenleyen:
Başbakan: Bakalım ne yumurtlayacaklar

GÜNDEM Haberleri

Darbecilerin, 14 Ağustos’ta ikinci bir kalkışmaya girişeceklerine yönelik iddialara tepki gösteren Başbakan Binali Yıldırım, “İddialar havada uçuşuyor. Yine kuluçkaya yattılar, bakalım ne yumurtlayacaklar” dedi.

Yücel Kayaoğlu ANKARA
AK Parti’nin önceki gün yapılan MYK ve MKYK’nın ana gündem maddesi darbe girişimi ve sonrasında alınan tedbirler oldu. Başbakan Yıldırım’ın, özellikle yayınlanan KHK’lerle ilgili üyeleri bilgilendirdiği belirtilirken, “Hızlı hareket etmemiz gerekiyordu. Bir daha bu tür olayların yaşanmaması için TSK’nın yeniden yapılandırılması gerekiyordu” dediği öğrenildi. Başbakanın, askeri tesislerinin önünde bekleyen iş makinalarının da Pazartesinden itibaren çekileceğini söylediği öğrenildi. AK Parti’nin MYK ve MKYK toplantılarında FETÖ’cülerin büyük bir gizlilikle herkesi kandırarak kamuya sızdıkları, bundan sonra aynı tehlikenin yaşanmaması için çok dikkatli olunması gerektiği de gündeme getirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...