Hainlerin cesetlerine kimse sahip çıkmadı

Düzenleyen:
Hainlerin cesetlerine kimse sahip çıkmadı

GÜNDEM Haberleri

Jandarma Genel Komutanlığı'nda öldürülen 16 cuntacı askerden 10'unun cesedi ortada kaldı. Belediye, darbecileri kimsesizler mezarlığına defnedecek.

15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimindeki çatışmada öldürülen darbecilerin cesetleri ortada kaldı.

AİLELERİ SAHİP ÇIKMADI

Adli Tıp Kurumu'nda kimlik tespiti yapılan ve Jandarma Genel Komutanlığı'nda öldürülen 16 cuntacıdan 10'unun cesedine aileleri sahip çıkmadı. Darbe girişimine kalkışan FETÖ militanları polis tarafından gözaltına alınırken 16 cuntacı asker ölü ele geçirildi. Öldürülen FETÖ militanları kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

TBMM başta olmak üzere MİT, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Ankara Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumları üzerine bomba yağdıran, acımasızca halka karşı silah kullanan ve bu sırada öldürülen darbecilerin kimlikleri tespit edildi.

6 CUNTACI AİLELERE TESLİM EDİLDİ

Çoğunluğunu cuntanın üssü olarak kullanılan Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı teröristlerin oluşturduğu 10 cesede darbenin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen aileleri tarafından sahip çıkılmadı. Çatışmada ölen 6 cuntacı ise ailelerine teslim edildi. Adli Tıp Kurumu Yönetmeliği'ne göre, kimliği tespit edilmiş olmasına rağmen ailesi veya yakınlarınca alınmayan cesetler, gömülmek üzere, belediyeye veya mülki idare amirliğine teslim ediliyor. Kimliği belirlenen FETÖ üyesi 10 militan Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlandıktan sonra belediyeye teslim edilecek. Belediye de darbecileri kimsesizler mezarlığına gömecek.

Kaynak: Sabah

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...