İşte Erdoğan'ın Genelkurmay ziyaretinin perde arkası

Düzenleyen:
İşte Erdoğan'ın Genelkurmay ziyaretinin perde arkası

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün Genelkurmay Karargâhı'na yaptığı ve 2 saat 20 dakika süren ziyarette, 15 Temmuz gecesi yapılan baskının Kozmik Oda'da kaydedilmiş görüntülerini izledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genelkurmay Karargahı'na yaptığı ziyaretin perde arkası ortaya çıktı. Erdoğan, ziyarette 15 Temmuz gecesinin kozmik odada kaydedilmiş görüntüerini izlemiş.

KOZMİK ODA'DAKİ KAYITLARI İMHA EDEMEMİŞTİ

Darbeciler, Genelkurmay'ın içindeki ve dışındaki kameraların yaptığı kayıtların depolandığı hard disk'leri tanklarla ezerek imha etmişti. Ancak Genelkurmay'ın Kozmik Odası'nda yapılan kayıtları ele geçirememişlerdi.

AKAR, YAŞANANLARI ANLATTI

Kozmik Oda kayıtlarının bir kopyasının da darbeyle ilgili soruşturmayı yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın elinde olduğu öne sürüldü. Ziyaret sırasında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Erdoğan'a o gece karargâhta yaşananları anlattı.

AYRINTILI BİLGİ VERİLDİ

Görüşmede, orduda hâlâ kendilerini gizledikleri düşünülen FETÖ mensubu personeli ortaya çıkarmak, TSK'dan uzaklaştırmak için yapılan farklı ve gizli çalışmalar hakkında Erdoğan'a ayrıntılı bilgi verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...