Kiralık Aşk'ta üzen ayrılık

Düzenleyen:
Kiralık Aşk'ta üzen ayrılık

MAGAZİN Haberleri

Star Tv'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta yeni sezonda üzen bir ayrılık yaşanacak

Star TV' nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk yeni döneme hazırlanıyor. Sevilen dizi Kiralık Aşk'ta daha önceden Yasemin karakterine can veren Sinem Öztürk’ün diziden ayrıldığı duyurulmuştu. Şimdi de yine sevilen oyunculardan Sude karakterine can veren Melisa Şenolsun diziden ayrılacağını açıkladı.

Cuma akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan yapımcılığını ise Ortaks Film’in üstlendiği Kiralık Aşk dizisi yayınlanan sezon finali ile birlikte tatile girmişti. Dizinin yeni sezon çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

'Sude'yi canlandıran oyuncu ayrılıyor

Sude karakterini canlandıran Melisa Şenolsun Instagram sayfasından yeni sezonda dizide yer almayacağını duyurdu. Genç oyuncu bir fotoğrafla birlikte şu açıklamayı yaptı. 'Eveet Kiralık Ask yolculugu benim icin buraya kadardi. Bu bir veda kesinlikle degildir ilk gunden beri bana yardimci olan oyuncu arkadaslarima sizin gormediginiz ama dunyamizi kuran emekcilerimiz ve arkadaslarimiza, senaristimize, yapim sirketimize yonetmenlerimize, sizlere ve geri kalan herkese her sey icin tesekkur ederim. Benim icin cok guzel bi yolculuktu ve bana cok sey katti. Sude ye olan sevginiz ve sabriniz icin de tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum. Yeni projelerde gorusmek uzere! '

Kiralık Aşk'ta üzen ayrılık

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...