BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Anasayfa > Haber > gün 24 saat

gün 24 saat

FI­BA E­u­ro­Cup’ta ül­ke­mi­zi tem­sil e­den G.Sa­ray, i­kin­ci tur ilk ma­çın­da bu­gün Bu­duc­nost i­le kar­şı­la­şa­cak. Ay­han Şa­henk S­por Sa­lo­nu’n­da­ki kar­şı­laş­ma sa­at 20.30’da baş­la­ya­cak. FI­BA E­u­roc­hal­len­ge Ku­pa­sı’n­da i­se An­tal­ya B.Bld. dep­las­man­da Mu­rat Di­din’in ta­kı­mı De­utc­he Bank Sky­li­ners i­le sa­at 20.30’da oy­na­ya­cak. Ban­vit de sa­at 18.00’de sa­ha­sın­da P­ro­te­as’ı a­ğır­la­ya­cak.



G.Sa­ray-­Bu­duc­nost FI­BA E­u­ro­Cup’ta ül­ke­mi­zi tem­sil e­den G.Sa­ray, i­kin­ci tur ilk ma­çın­da bu­gün Bu­duc­nost i­le kar­şı­la­şa­cak. Ay­han Şa­henk S­por Sa­lo­nu’n­da­ki kar­şı­laş­ma sa­at 20.30’da baş­la­ya­cak. FI­BA E­u­roc­hal­len­ge Ku­pa­sı’n­da i­se An­tal­ya B.Bld. dep­las­man­da Mu­rat Di­din’in ta­kı­mı De­utc­he Bank Sky­li­ners i­le sa­at 20.30’da oy­na­ya­cak. Ban­vit de sa­at 18.00’de sa­ha­sın­da P­ro­te­as’ı a­ğır­la­ya­cak. Cimbom 2. turu arıyor Vo­ley­bol Er­kek­ler Av­ru­pa C­hal­len­ge Cup’da mü­ca­de­le e­den G.Sa­ray, i­kin­ci tur ilk ma­çı­nı bu­gün S­lo­vak­ya’dan MTB Ma­ri­bor i­le oy­na­ya­cak. Sa­rı-­kır­mı­zı­lı­lar ilk tur­da Be­la­rus’tan Kom­mu­nal­nik ta­kı­mı­nı 3-2 ve 3-1’lik s­kor­lar­la ye­ne­rek tur at­la­mış­tı. Tuğba’nın hedefi ilk 5 ­Bal­kan Ku­pa­sı Ar­tis­tik Buz Pa­te­ni Şam­pi­yo­na­sı i­çin An­ka­ra’da bu­lu­nan mil­li buz pa­ten­ci Tuğ­ba Ka­ra­de­mir, he­def bü­yüt­tü. Ka­ra­de­mir, “Av­ru­pa Şam­pi­yo­na­sı’n­da da­ha ön­ce 10. ol­muş­tum. Ar­tık he­de­fim ilk 5’in. Fin­lan­di­ya’da bu­nu ba­şa­ra­ca­ğı­ma i­na­nı­yo­rum” di­ye ko­nuş­tu. NBA’da sonuçlar N­BA’ye, dün sa­ba­ha kar­şı oy­na­nan 2 maç­la de­vam e­dil­di. Mil­wa­u­ke­e Bucks, e­vin­de New York K­nicks’i 94-86 ye­ner­ken, Min­ne­so­ta Tim­ber­wol­ves da dep­las­man­da Ok­la­ho­ma City T­hun­der’ı 88-85 mağ­lup et­me­yi ba­şar­dı. Atalay’dan salon sözü ­Sa­kar­ya’nın Hen­dek il­çe­sin­de bu­lu­nan GSG Mü­dü­rü Meh­met A­ta­lay, il­çe­de çe­şit­li s­por dal­la­rın­da a­lı­nan ba­şa­rı­la­rın tak­di­re şa­yan ol­du­ğu­nu be­lirt­ti. A­ta­lay, il­çe­ye be­le­di­ye i­le bir­lik­te or­tak 2 bin 500 ki­şi­lik ka­pa­lı s­por sa­lo­nu ya­pa­cak­la­rı­nın sö­zü­nü ver­di. Finişi geçti ve öldü ABD’nin New York ken­tin­de dü­zen­le­nen, 39. U­lus­la­ra­ra­sı New York Ma­ra­to­nu’na ka­tı­lan Sa­o Pa­u­lo­lu Go­mes, fi­niş çiz­gi­si­ni gör­dük­ten son­ra ken­di­ni i­yi his­set­me­di­ği­ni söy­le­ye­rek, ye­re yı­ğıl­dı. Man­hat­tan Has­ta­ne­si’ne kal­dı­rı­lan Go­mes, ha­ya­tı­nı kay­bet­ti. Kriz Euro2012’yi vurdu ­Kü­re­sel ma­li k­ri­zin et­ki­sin­de o­lan Uk­ray­na, 2012 Av­ru­pa Fut­bol Şam­pi­yo­na­sı’nın ev sa­hip­li­ğin­den çe­kil­me teh­li­ke­siy­le kar­şı kar­şı­ya. Or­ga­ni­zas­yon Ko­mi­te­si Baş­ka­nı Ev­hen C­her­vo­nen­ko, in­şa­at p­ro­je­le­ri­nin dur­du­ğu­nu, or­ga­ni­zas­yon­dan vaz­geç­me teh­li­ke­siy­le kar­şı kar­şı­ya ka­lın­dı­ğı­nı be­lirt­ti. Millilere Alman hakem A Mil­li Fut­bol Ta­kı­mı­mı­zın, 19 Ka­sım Çar­şam­ba gü­nü Vi­ya­na’da A­vus­tur­ya i­le oy­na­ya­ca­ğı ö­zel ma­çın ha­kem­le­ri a­çık­lan­dı. Kar­şı­laş­ma­yı Al­man Ma­nu­el G­ra­fe yö­ne­te­cek. G­ra­fe’nin yar­dım­cı­lık­la­rı­nı i­se Det­lef Sc­hep­pe ve Kai Voss ya­pa­cak. En değerlisi Ersan Av­ru­pa Li­gi’n­de ilk 2 haf­ta ge­ri­de ka­lır­ken, E­kim a­yı­nın en de­ğer­li o­yun­cu­su Bar­ce­lo­na’da for­ma gi­yen Er­san İl­ya­so­va se­çil­di. İl­ya­so­va, oy­na­dı­ğı 2 maç­ta 16 sa­yı, 9 ri­ba­unt ve 1 a­sist or­ta­la­ma­la­rı ya­ka­la­dı. ­Bak­kal dö­ne­mi bit­ti G.Bir­li­ği Tek­nik Di­rek­tö­rü Me­sut Bak­kal, is­ti­fa­sı­nı yö­ne­ti­me sun­du. Bak­kal’ın, son haf­ta­lar­da a­lı­nan kö­tü so­nuç­lar ve yö­ne­tim­de­ki ba­zı yö­ne­ti­ci­le­rin kar­şı­sın­da ol­ma­sın­dan do­la­yı is­ti­fa­sı­nı ver­di­ği öğ­re­nil­di. Baş­kent e­ki­bi­nin bir sü­re­dir Bur­sas­por’da hu­zur­suz o­lan ve a­la­cak­la­rı ö­den­me­yen Sa­met Ay­ba­ba i­le te­mas­ta ol­du­ğu bil­di­ril­di. Boks­ta ta­rih kaç­tı Dün­ya­ca ün­lü bok­sör Ni­ko­lay Val­fu­ev’in Si­nan Şa­mil Sam i­le ya­pa­ca­ğı boks kar­şı­laş­ma­sı ip­tal e­dil­di. Da­ha ön­ce 13 A­ra­lık’ta Si­nan Şa­mil Sam i­le “dev bok­sör” o­la­rak a­nı­lan Ni­ko­lay Va­lu­ev i­le bir maç ya­pa­bi­le­ce­ği bil­di­ril­miş­ti. An­cak Tür­ki­ye’den her­han­gi bir des­tek gel­me­yin­ce Va­lu­ev’in me­na­je­ri Don King ye­ni bir ra­kip seç­mek zo­run­da kal­dı. Ha­cet­te­pe’ A­rı­ca dev­ri Ha­cet­te­pes­por, Os­man Öz­de­mir’in is­ti­fa­sı­nın ar­dın­dan bo­şa­lan tek­nik di­rek­tör­lük kol­tu­ğu i­çin Er­do­ğan A­rı­ca i­le p­ren­sip an­laş­ma­sı­na var­dı. Ta­raf­lar dün bir a­ra­ya ge­le­rek an­laş­ma nok­ta­sın­da bü­yük yol kat et­ti­ler. A­rı­ca’nın yar­dım­cı­lı­ğı­nı i­se, G.Sa­ray’ın es­ki mil­li fut­bol­cu­su Er­gün Pem­be’nin ya­pa­ca­ğı öğ­re­nil­di.
 
 
  • Piyasalar

    Fark %
  • 104123
    % 0.12
  • 3.4906
    % -0.5
  • 4.1771
    % -0.29
  • 4.7234
    % -0.71
  • 145.551
    % 0.08
 
 
 
 
 
KAPAT