Pereira'nın neden gönderilemediği ortaya çıktı!

Düzenleyen:
Pereira'nın neden gönderilemediği ortaya çıktı!

SPOR Haberleri

Portekiz televizyonuna konuşan Ricardo Silva, "Vitor Pereira'nın sözleşmesinde 5 milyon Euro'luk (yaklaşık 17 milyon TL) tazminat maddesi var. Bu yüzden gönderilemiyor" açıklamasını yaptı.

Vitor Pereira, Fenerbahçe'nin Monaco'ya elenmesinin ardından ülkesi Portekiz'de de ağır eleştirilere maruz kaldı. Şampiyonlar Ligi maçlarının yorumlandığı Sports TV'deki programa konuk olan eski futbolculardan Ricardo Silva'ya, "Türk başkanlar aslında 3-4 maç üst üste mağlubiyetlerden sonra bile teknik direktör kovarlar. Sabırsızdırlar. Ama Pereira geçen sezondan sonra bu sezonda da yola devam ediyor. Ona olan bu güveninin kaynağı nedir?" şeklinde bir soru soruldu. Silva'nın yanıtında bir de sır saklıydı: "Çok güçlü bir anlaşması var. Porto'da kazandığının 6 katını (Porto'da 400 bin Euro kazandığı spiker tarafından iddia edildi) kazanıyor. Bir de sözleşmesinde 5 milyon Euro'luk tazminat maddesi var."

"CİĞERİMİZİ ÇÜRÜTTÜN"

Fenerbahçe'nin, Monaco'ya 3-1 yenilerek UEFA Şampiyonlar Ligi hayallerine bir kez daha veda etmesi sarı-lacivertli taraftarların sabrını taşırdı. Başarısızlığın faturasını teknik direktör Vitor Pereira'ya kesen taraftarlar, twitter'da "İstifaEtVitorPereira" başlığıyla hashtag açıp kampanya başlattı.

Kampanya çok kısa sürede etkisini gösterdi ve 2 saat içinde twitter'daki TT listesinde 2 numaraya yükseldi. Yapılan yorumlarda, "Bu adamı takımın başında tutmak hatadır. Vakit kaybetmeden Pereira'dan kurtulmalıyız. Güneşli günler göreceğiz deyip ciğerimizi çürüttün. Hadi git artık daha fazla sövmeden" ifadeleri yer buldu.

YÖNETİMDEN DE ELEŞTİRİ VAR

Maç sonu yine kendisi dışındaki etkenleri eleştirmesi ve mağlubiyete zeminden bahsederek sebep araması, Pereira'nın acizliği olarak yorumlandı. Yavaş oyun yerden yere vurulurken, takımın defansif futbolu için ise "korkaklık" benzetmeleri yapıldı. Tüm güvenleri yitiren Pereira'ya yönetim içinden de ağır eleştiriler geldiği vurgulandı.

ÇOKTAN GİDERDİ DE...

Eski Fenerbahçe yöneticisi Murat Aşık, Pereira'nın hala takımın başında olmasını F.Bahçe'nin UEFA ile yaptığı FFP anlaşmasına bağladı. Futbol Arena'ya konuşan Aşık, "Aziz Yıldırım, Pereira'nın kara kaşına kara gözüne hasta değil. Fenerbahçe yollarsa 4 milyon euro tazminat ödeyecek. Fenerbahçe eğer Pereira'yı yollasaydı bugüne kadar yollardı" dedi..

B

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...