Başakşehir'e de bu yakışır! Helal olsun...

Düzenleyen:
Başakşehir'e de bu yakışır! Helal olsun...

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "UEFA'dan gelen 200 bin Euro'yu 15 Temmuz şehitlerimizin ailelerine bağışladık. Allah ülkemizi her türlü şerden korusun'' dedi.

Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, UEFA'dan gelen tur atlama primi olan 200 bin Euro'yu 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine bağışladıklarını açıkladı. Gümüşdağ, önemli bir başarıya imza attıklarını ifade ederek şunları söyledi:

"BU GALİBİYET ÇOK ANLAMLI"

"Bir yerde tarih yazdık sayılır. Tur atlamamız Başakşehir tarihinde bir ilk, bunun büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kura çekiminde de şansımız yaver gider. Tabii ki ülkemizin yaşadığı zor günler ve yüzlerce şehidimizin olduğu bir dönemde bu galibiyetin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Rijeka maçlarının geliri olarak UEFA'dan gelen 200 bin Euro'yu 15 Temmuz şehitlerimizin ailelerine bağışladık. Allah ülkemizi her türlü şerden korusun."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...