Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Derdiyok’tan ilk sözler

Düzenleyen:
Derdiyok’tan ilk sözler

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan 3 yıllığına transfer ettiği golcü futbolcu Eren Derdiyok açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın yeni transferi golcü Eren Derdiyok, TT Arena’da sözleşmeye imza attı ve basının karşısına geçti. Türk asıllı İsviçreli futbolcu tek hedefinin şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtirken, Beşiktaş’tan da teklif aldığını söyledi.

Eren Derdiyok’un açıklamaları şöyle;
“Galatasaray’dan teklif geldiğinde yönüm belliydi. Kariyerimde hedefim Galatasaray’da oynamaktı. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim kulüptü. Kısmet şimdiyeymiş. En iyi şekilde başarıyla temsil etmek istiyorum. Şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyoruz, benim tek hedefim bu. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Forveti çok iyi besleyen bir takıma geldim. Bu da benim işime geliyor.

Beşiktaş da benimle ilgilendi ama Galatasaray’dan haber geldikten sonra benim için yön belli oldu. Diğer kapı kapanmıştı. Tatilde iyi çalıştım. 1 hafta zamanımız var. En iyi şekilde hazırlanıp Beşiktaş karşısında oynamak istiyorum.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...