Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ı telefonla aradı: Mitinge geliyorum

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ı telefonla aradı: Mitinge geliyorum

POLİTİKA Haberleri

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ı telefonla arayarak Pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan mitinge katılacağını ancak Atatürk posterinden büyük poster olmamasını istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yıldırım'ı telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, görüşmede Pazar günü Yenikapı'da yapılacak "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne katılma kararını iletti, miting programına ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ATATÜRK POSTERİNDEN BÜYÜK POSTER İSTEMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım'la yaptığı telefon görüşmesinde, pazar günü gerçekleştirilecek "Şehitler ve Demokrasi Mitingi"nde dev bir Atatürk posteri olmasını ve bundan daha büyük posterin olmaması gerektiğini söyledi.

DEVLET PROTOKOLÜNÜN UYGULANMASINI İSTEDİ

Kemal Kılıçdaroğlu ile Binali Yıldırım arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, CHP liderinin devlet protokolü uygulanmasını istediği ve konuşma sürelerinin belli olmasını istedi.

ABDULLAH GÜL DE ARAMIŞ

Kemal Kılıçdaroğlu bu kararı vermeden önce Binali Yıldırım'la bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Abdullah Gül de telefonla Kılıçdaroğlu'nu arayarak mitinge katılmasının önemli olduğunu bildirdi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...