FETÖ'nün kasası çözüldü! Gidilen adresten servet çıktı

Düzenleyen:
FETÖ'nün kasası çözüldü! Gidilen adresten servet çıktı

GÜNDEM Haberleri

Üzerinde 3 buçuk milyon TL ile Şehitler Köprüsü'nde yakalanan FETÖ'nün kasası M.K.'nın ifadesi doğrultusunda yeni operasyon düzenlendi. Gidilen adreste 2 milyon TL daha ele geçirildi.

İstanbul Emniyeti, FETÖ/PDY'nin kasası olarak gösterilen ve Şehitler Köprüsü'nde 3 buçuk milyon TL ile yakalanan zanlının ifadeleri doğrultusunda yeni bir operasyon düzenledi. Operasyonda bir sitenin otoparkında bulunan araçtaki bavulda 2 milyon TL ele geçirildi.

ŞEHİTLER KÖPRÜSÜN'DE YAKALANMIŞTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, geçtiğimiz günlerde Şehitler Köprüsü'nde operasyon düzenleyerek, FETÖ/PDY'nin kasası olarak gösterilen zanlıyı 50 milyon TL'lik çek ve 3 buçuk milyon TL nakit para ile yakalamıştı.

İFADESİ DOĞRULTUSUNDA YENİ OPERASYON DÜZENLENDİ

Emniyette sorgulanan zanlı M.K.'nın ifadesi doğrultusunda polis yeni bir operasyon düzenledi.

PARK HALİNDEKİ ARAÇ ARANDI

Operasyonda Pendik'te bir sitenin otoparkında park halinde bir araçta arama yapıldı.

2 MİLYON 135 BİN TL ELE GEÇİRİLDİ

Lastiğin iç tarafına gizlenen anahtarla aracın bagajını açan ekipler bir bavul içerisinde 2 milyon 135 bin TL ele geçirildi. Operasyon anı polis kamerasına da yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...