Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TGF'den Rıza Kayaalp açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: AA
TGF'den Rıza Kayaalp açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Güreş Federasyonu, 2016 Rio Olimpiyatları açılış töreninde Türk bayrağını taşıyacak milli güreşçi Rıza Kayaalp hakkında sosyal medyada ve bazı yayın organlarında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu belirtti.

Türkiye Güreş Federasyonundan (TGF), yapılan açıklamada, "Kendisinden olimpiyatlarda altın madalya beklediğimiz milli güreşçimiz Rıza Kayaalp hakkında sosyal medyada ve bazı yayın organlarında çıkan spekülatif haberler gerçek dışıdır." denildi.

Rıza Kayaalp'in hiçbir şekilde men cezası almadığının vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Dünya şampiyonu güreşçimiz Rıza Kayaalp, kişilik olarak çok mütevazı ve centilmen birisidir. Kendisi, 2 dünya, 6 Avrupa, 2 Akdeniz oyunları, 2 dünya üniversite oyunları, 2 dünya kupası şampiyonluğu kazanmış, 2012 Londra Olimpiyatları üçüncülüğü ile yıldız ve gençlerde Avrupa ve dünya şampiyonlukları elde etmiş ve bugün Rio Olimpiyatları'nda madalya beklediğimiz sporcularımızdan birisidir. Aynı zamanda geçen ay Dünya Güreş Birliği (UWW) tarafından 'Dünyanın en iyi güreşçisi' seçilerek bizlere bir gurur daha yaşatmıştır. Ülkesine, milletine ve bayrağına bu kadar gurur yaşatan sporcumuzun, olimpiyat oyunlarında 80 milyonu temsilen bayrağımızı taşıması en doğal hakkıdır."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...