CHP Yenikapı için harekete geçti!

Düzenleyen: / Kaynak: dha
CHP Yenikapı için harekete geçti!

GÜNDEM Haberleri  / dha

Kılıçdaroğlu'nun Yenikapı mitingine katılma kararı sonrası CHP İstanbul İl Örgütü harekete geçti! CHP'liler meydana kortejle gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Ağustos Pazar günü İstanbul'da Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne katılacağının açıklanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı harekete geçti.

İl Başkanı Cemal Canpolat liderliğindeki CHP İstanbul İl Örgütü Pazar günkü mitinge yoğun bir katılım sağlama kararı aldı.

SARAÇHANE'DEN YENİKAPI'YA KORTEJ

CHP İstanbul İl Örgütü, 24 Temmuz'da Taksim Meydanı'nda yüzbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdiği mitingin ardından demokrasiye sahip çıkmak ve darbelere dur demek için 7 Ağustos Pazar günü de Yenikapı'da olacağını açıkladı. CHP'li milletvekilleri, 39 ilçe örgütü ve belediye başkanlarının da arasında bulunacağı yüzbinlerce kişi, mitinge katılmak üzere Pazar günü saat 15.00'te Şişhane'de bulunan CHP İstanbul İl Merkezi önünde buluşacak. CHP İstanbul İl Örgütü saat 15.30'da ise oluşturulacak dev bir kortejle İstanbul İl Merkezi önünden Yenikapı'daki miting alanına yürüyecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: dha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...