Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kurtulmuş, 'FETÖ daha fazla ağlamaya başladı'

Kurtulmuş, 'FETÖ daha fazla ağlamaya başladı'

POLİTİKA Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ziyaret ve toplantılara katılmak üzere geldiği Ordu'dan karayoluyla Samsun'a geldi. Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetine katılarak vatandaşlara seslenen Numan Kurtulmuş, 7 Ağustosta İstanbul'da yapılacak miting ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, "FETÖ şimdi daha fazla ağlamaya başladı. 'Allah'ım ben ne yapıtım da bu adamları birleştirdim' diye. Desin, bundan sonra birlikte olacağız. Diyorsunuz ya sokaklarda 'Mesele vatansa gerisi teferruattır. Mesele inançsa gerisi teferruattır. Mesela Türkiye'ye sahip çıkmazsa gerisi teferruattır.' Siz bu tarihi yazdınız. Siz destan yazdınız" dedi.

Darbe girişiminde bulunanların milletin cesaretini unuttuğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu milletin silahını millete doğrulttular. Bu milletin uçaklarıyla milleti şehit ettiler. Bu milletin helikopterleriyle taradılar şehit ettiler. Her şeyleri vardı. Sadece silahları falan değil. Hesapları kitapları vardı. Her şey belliydi. Allah korudu. Her şeyleri vardı. Nerelerde ne hesaplar yaptıkları. Aylar değil, belki yıllarca çalıştılar 15 Temmuz akşamı için. Ama bu hesapta unuttukları iki şey vardı. 'Onlar hesap kurdurlar, tuzak kurdular, düzen kurdular. Allah hesap yapanların en hayırlısıdır. Allah dilemezse kuş uçmaz yaprak bile kımıldamaz. İkincisi bu milletin kimi torunu olduğunu unuttular. Yaşlı amcaları gördünüz elinde sopayla tankın paletini durdurmaya çalışıyor. Boğaz köprüsüne giderken tankın üzerine doğru yürüyen hanfendiyi gördünüz. Korkmuyor cesaretle gidiyor. Ciğersizler, vatansızlar, Allahsızlarda tetiklere basarak o masum insanları katlediyor. Unuttukları bu milletin cesaretidir, vatan sevgisidir, Allah'a olan bağlılığıdır. 15 Temmuz'da bu dersi verdik."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...