Pereira'nın son şansı

Pereira'nın son şansı

SPOR Haberleri

Ali Yıldırım, yönetimin dün yaptığı toplantı sonrası Vitor Pereira ile bir araya geldi ve alınan kararı iletti

Monaco karşısında alınan 3-1'lik mağlubiyet ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmenin ardından Fenerbahçe'de olağanüstü hal ilan edildi. Sarı-lacivertlilerde Başkan Aziz Yıldırım'ın Monaco dönüşünde takımın Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'nın görevine son verdiği iddialarının ardından dün sıcak saatler yaşandı. Pereira, 1 günlük iznin ardından takımın sabah yapılan antrenmanına katıldı. Kendisine geleceğiyle ilgili sorulan sorular üzerine "İstifa etmedim, yönetimden de bir bilgilendirme yapılmadı" yanıtını verdi.

"ZARARI DAHA BÜYÜK OLABİLİR"
 Aynı saatlerde yönetim cephesinde ise hareketlilik vardı. Başkan Aziz Yıldırım, kurmaylarıyla birlikte bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının içeriğine dair kulüp profesyonelleri dahil kimseye bilgi verilmedi. Toplantıda tüm yönetime Vitor Pereira ile ilgili fikri soruldu. Olumsuz görüşler bildirilse de şu dönemde yaşanabilecek bir değişikliğin daha büyük zararlar doğurabileceği fikri öne çıktı. Bunun üzerine gelecek döneme dair nasıl bir harekat planı belirlenmesi gerektiği konusunda fikir alışverişi başladı. Yönetimin Samandıra'dan sorumlu ismi Ali Yıldırım'a, Pereira ile masaya oturması ve kendisini sert bir dille uyararak, bunun son şansı olduğunu anlatması istendi. Hoca adayları için çalışma yapılması da gündeme alındı.

İLK KÖTÜ SONUÇTA GÖNDERİLİR
 Toplantı sonrası Ali Yıldırım ve bazı idareciler, Pereira ile görüşmek üzere Samandıra'ya gitti. Kendisine göreve devam edeceğini tebliğ ettikten sonra, "Bu süreçte senin ve takımın başarısı için ne yapmamız gerekiyorsa buna hazırız. Ama bu son şansın" mesajı verildi. Tüm bu gelişmelerin ardından Pereira, bir süre daha takımın başında kaldı... Ancak kulübe yakın kaynaklar, yönetimin taraftarın baskısına dayanamayıp, ilk olumsuz sonuçta Pereira'nın görevine son vereceğini ifade ediyor. Kısacası, F.Bahçe ile Pereira uzatmalı aşıklar olarak yola devam ediyor.

SÖZLEŞMESİNDE TAZMİNAT YOK
Fenerbahçe'nin Pereira'yı tazminat yükü nedeniyle gönderemediği yönündeki iddialar ise asılsız çıktı... Sarı-lacivertlilerin Portekizli teknik adamla yaptığı sözleşmede herhangi bir tazminat hükmünün bulunmadığı bildirildi. Pereira'nın yardımcılarıyla birlikte toplam maaşı 3 milyon Euro civarında.

TÜRKLER NE BEKLİYORDU Kİ!
Taraftarın Vitor Pereira'yı istifaya davet etmesi, Portekiz'de ses getirdi. Ojogo, Record ve Abola gibi gazetelerin internet sitelerindeki haberlere yorum bırakan Portekizliler, "Türkler ne bekliyordu ki!", "Eyvah! Ya Pereira'yı kovarlarsa... Hele bir de Portekiz'e dönerse...", "Pereira yine hiçbir şey yapmadan milyon Euro'ları cebine atacak", "Benim de diplomam var. 2 milyon Euro versin Türkler için Pereira kadar her şeyi yaparım" dedi.

PEREİRA VARSA, BİZ YOKUZ!
Fenerbahçe taraftarları dün yine sosyal medyada istifa çağrısı yaptı

  • Fenerbahçe yönetimi 'devam' dedi ama taraftar istifa çağrısını dün de sosyal medya üzerinden sürdürdü. İstifanı ver Vitor Pereira hashtag'ine çok sayıda mesaj bırakan taraftarın tavrı netti:
  •  Biz istifa ediyoruz, Pereira gidene kadar biz de yokuz.
  •  Pereira varken destek beklemeyin. Çoğu maçı da izlemem.
  •  Grasshoppers değil de Pereira'yı elersek turu atlarız.
  •  Fener'i rezil ettin, Galatasaray'a en kötü zamanında kupa verdin, RvP'yi küstürdün, bizi futboldan soğuttun. Defol git artık!
  •  O iyi insanlar, o güzel atlara binip gittiler. Demirin tuncuna, Vitor'un hocalığına kaldık.
  •  Hesap numarası atın, Vitor'un tazminatı için kampanya düzenleyelim.
  •  109 yıllık şanlı tarih bacak bacak üstüne atıp kahve içerek yazılmadı. Saygısı olmayanların bu kulüpte işi yok.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...