Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eren Beşiktaş'ı reddetmiş

Eren Beşiktaş'ı reddetmiş

SPOR Haberleri

Aslan’a üç yıllık imza atan Eren, hayallerinin takımı için Beşiktaş’ı reddettiğini aktardı

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok, dün Florya'da üç yıllık sözleşme imzaladı. Hayal ettiği kulübe geldiğini söyleyen 28 yaşındaki futbolcu, "Dokuz sene önce görüşmüştük Galatasaray ile başka yolları seçtik ama yolumuz yine kesişti. Kısmet şimdiymiş" dedi. Beşiktaş ile görüşmeleri olduğunu itiraf eden Eren, "Beşiktaş'tan arayıp sordular. Ancak Galatasaray'dan haber geldikten sonra benim için yön belliydi. Hedefim burasıydı. O yüzden o kapı kapanmıştı benim için" açıklamasını yaptı.

HEDEFİM SÜPER KUPA
İlk hedefinin 13 Ağustos'ta oynanacak Süper Kupa finali olduğunu vurgulayan sarı-kırmızılı oyuncu, "Çalışmalara başladım, 10 gündür kamptaydık. İyi çalıştık. Bir hafta zamanımız var en iyi şekilde hazırlanarak Beşiktaş maçına çıkmak istiyorum" ifadesini kullandı.

UMUT'UN FORMASINI GİYECEK
 Eren Derdiyok, yeni sezonda sarı-kırmızılı takımın 9 numaralı formasını terletecek. Geçtiğimiz yıl Umut Bulut'un taşıdığı 9 numara, bu sezon tecrübeli futbolcunun kadro dışı kalmasıyla boşa çıkmıştı.

İŞTE MALİYETİ
Galatasaray, KAP'a açıklama yaparak Eren'in maliyetini açıkladı. Kasımpaşa'ya 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek olan sarı-kırmızılılar, 3 yıllık imza atan 28 yaşındaki golcüye ise her sezon için 2 milyon 150 bin Euro verecek. Eren oynadığı maçlarda alınan her bir puan için de beş bin Euro prim kazanacak.

Klopp: Leiva için uğraşmalılar
 Eren Derdiyok için düzenlenen imza törenine katılan Galatasaray Sportif A.Ş. Yöneticisi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılı kulübün transfer göndemini değerlendirdi: "Lucas Leiva ve kulübü Liverpool ile anlaştık fakat son haftalarda üç sakatlıktan dolayı Jürgen Klopp'un çekincesi var. Pazartesi gününü bekliyoruz. Olursa olacak... Tolga Ciğerci bize uygun bir oyuncu. Tarık, Umut ve Olcan'a teklifler var. Sağlam çocuklar. En iyi teklifi değerlendirecekler." Liverpool Menajeri Jürgen Klopp ise, Leiva konusunda Galatasaray'a gözdağı verdi: "Liverpool çok iyi oyuncuları bünyesinde barındırıyor. Bizden oyuncu almak isteyenler uğraşmalılar. Leiva'yı hediye edemeyiz, bonservis bedelini ödemeleri gerekiyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...