Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gülen’in avukatları sırra kadem bastı

Düzenleyen:
Gülen’in avukatları sırra kadem bastı

GÜNDEM Haberleri

Aralarında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen’in avukatlarının da bulunduğu 31 yargı mensubu hakkında gözaltı kararı alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce düzenlenen operasyonda 16 kişi ele geçirilirken; Gülen’in 6 avukatının yurt dışına kaçtığı tespit edildi. Firari şüphelilerin isimleri şöyle: “Nurullah Albayrak, Hayrettin Açıkgöz, Mehmet Kadir Filizer, Hakan Yıldız, Melik Bayat, Mustafa Dokumacı.” Yetkililer, Mehmet Rasim Kuseyri ve Adnan Şeker’in de içinde bulunduğu 9 avukatın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. Şüpheliler, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında “Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzenin fiilen uygulanmasını önlemeye teşebbüs ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyeliğiyle” suçlanıyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...