İmzalara devam

Düzenleyen:
İmzalara devam

SPOR Haberleri

Karadeniz Fırtınası’nda takviyeler sürüyor. Sol bek Luis Ezequiel Ibanez ile orta saha oyuncusu Matus Bero kendilerini bordo-mavili renklere bağlayan imzaları attı

Jan Durica, Ogenyi Onazi, Ramil Sheydaev ve Fabian Castillo'dan sonra Trabzonspor iki bomba daha patlattı. Bordo-mavililer sol bek Luis Ezequiel Ibanez ile orta saha oyuncusu Matus Bero'yu resmen renklerine bağladı. Ibanez için Sırbistan'ın Kızılyıldız kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1 milyon 400 bin avro ödenecek. Arjantinli oyuncuya ise 2016 - 2017 futbol sezonu için 850 bin avro, 2017-18 sezonu için 950 bin avro, 2018-19 sezonu için ise 1 milyon 50 bin avro garanti ücret ödeneceği açıklandı. Bordo-mavili kulüpten diğer yeni transfer Matus Bero için KAP’a gönderilen açıklamada ise Slovak oyuncunun eski kulübü AS Trencin'e sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon 500 bin avro ödeneceği belirtildi. Ayrıca Bero ile 2019-2020 sezonu sonuna kadar (4 yıllık) anlaşma sağlandığı, 20 yaşındaki oyuncuya her bir sezon için 450 bin avro garanti ücret ödeneceği bilgisi verildi. Trabzonspor’un renklerine bağladığı Ibanez ve Bero törenin ardından imzaları kurumadan bordo-mavililerin Macaristan’daki kampına katılmak için yola çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...