Beşiktaş'ı reddettim

Düzenleyen:
Beşiktaş'ı reddettim

SPOR Haberleri

Kasımpaşa’ya 4 milyon avro bonservis bedeli ödenerek alınan Eren, dün kendisini resmen Galatasaraylı yapan imzayı attı. Aslan’ın yeni golcüsü “Hedefim Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak” dedi

Burhan can terzi

Galatasaray, Eren Derdiyok transferini resmiyete döktü. Sarı-kırmızılı takımın yeni golcüsü için dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Yönetici Levent Nazifoğlu ile basının karşısına geçen 28 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı formayla poz verip,  kendisini 3 yıl boyunca Galatasaraylı yapacak sözleşmeye imza attı. Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Eren, “Galatasaray, küçüklüğümden formasını giymeyi hayal ettiğim bir kulüptü. 8-9 sene önce görüşmüştük ama o zaman farklı bir karar almıştık. Şimdi yolumuz yeniden kesişti. Bu şans bana tekrar verildiği için teşekkür ederim” diye konuştu.
Tek yumruk olmalıyız
Beşiktaş’ın kendisine teklif yaptığı doğrulayan, Eren Derdiyok, “Evet, görüşmeler oldu. Beşiktaş ilgilendi benimle. Ama Galatasaray’dan haber gelince yönümü belirledim. Benim için seçenek belliydi, diğer kapıydı kapattım. Kariyerimde hedefim Galatasaray’da oynamaktı” dedi. Türkiye’nin en büyük camiasına geldiğini ifade eden başarılı oyuncu, “Geçen sezon sonunda takım kalitesini ortaya koydu. Tek hedefim şampiyonluk. Taraftarımızla, tek yumruk olup başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...