20 polis tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 polis tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

FETULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından İzmir'de başlatılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 41 polisten 20'si tutuklandı.

Fethulllahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından İzmir'de başlatılan soruşturma kapsamında 203 polis açığa alınmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan 203 polisten 13'ü emniyet müdürü, 46'sı amir sınıfı personel olmak üzere 184 emniyet mensubu gözaltına alındı. Karakolda ifadeleri alınan polislerden aralarında şube müdürleri, emniyet amirleri ve komiserlerin de bulunduğu 41 emniyet mensubu 'silahlı terör örgütü üyeliği' ve 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçlamalarıyla adliyeye sevk edilmişti. Buradaki işlemlerinin ardından 20 polis tutuklanırken, 21 polisin ise adliyedeki işlemleri devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...