Minik çocuklardan, dedelere herkes vatan nöbetinde

Düzenleyen:
Minik çocuklardan, dedelere herkes vatan nöbetinde

GÜNDEM Haberleri

Nevşehir'de Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinin 22. gününde, 5 yaşındaki çocuktan 80 yaşındaki dedelere kadar herkes vatan nöbetindeydi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Nevşehir'de de demokrasi nöbeti 22.gününde de büyük bir coşku içerisinde geçti.Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinin 22. gününe Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve binlerce vatandaş katıldı.

Minik çocuklardan, dedelere herkes vatan nöbetinde

ZAMAN ZAMAN DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Diriliş meydanında ki program İstiklal marşının okunması ile başlarken program Nevşehir Belediyesi Mehteran takımının marşları ile devam etti. Demokrasi nöbetine katılan binlerce vatandaşa İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından hazırlanan 15 Temmuz videosu dev ekrandan izlettirilirken vatandaşlar zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK DA, 80 YAŞINDAKİ DEDE DE ORADAYDI

Diriliş meydanında düzenlenen demokrasi nöbetinin 22.gününde de 5 yaşındaki minik çocuktan 80 yaşındaki dedeler vatan nöbeti tutması ise dikkatlerden kaçmadı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...