Filmleri aratmayan hikaye!

Düzenleyen:
Filmleri aratmayan hikaye!

YAŞAM Haberleri

Erzincan’da seyyar satıcılıkla meslek hayatına başlayıp daha sonra İstanbul’a yerleşerek oyunculuk sektörüne adım atan dizi ve sinema oyuncusu Erdal Bakır, günden güne geliştirdiği başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Mücadele dolu yaşamıyla adeta bir başarı öyküsü haline gelen Erzincanlı oyuncu Erdal Bakır kimdir? Erdal Bakır, beş erkek kardeşten ikincisi olarak 2 Nisan 1981 tarihinde Erzincan'ın Kavakyolu beldesinde Dünyaya gelmiştir. Liseyi dışardan sınavla bitirdikten sonra hayatını yine bulduğu her işte çalıştı. Bilindiği gibi   Hollywood aktörlerine  baktığımızda çoğu garsonluktan yada buna benzer işlerden gelmişlerdir. İşte bu noktada Pazarcılıkta bir oyuncu için gözlem yapmak için güzel bir ortam diyebiliriz.  Deli Yürek dizisinin Miroğlu karakterine benzetildiği günlerden itibaren de oyunculuk mesleğine de ilgi duymaya başlamıştır. Hayat mücadelesi sürerken yolu İzmir'e düşmüş ve burada karşısına çıkan özel bir oyunculuk akademisine, fırsat bu fırsat diyerek kayıt yaptırmıştır. Yaklaşık bir buçuk yıl süren bir eğitimin sonunda bu akademiyi birincilikle bitirmiş ve bu arada irili ufaklı tiyatro oyunlarında da çeşitli roller üslenerek kendini geliştirme imkânı bulmuştur. Artık oyunculuk için hazır olduğunu düşünerek kalkıp bu işin merkezi olan İstanbul'a gelmiş ve o günden bu güne geçen 5 yıl boyunca çeşitli projelerde birbirinden değişik roller alarak; Kaçak, Karadayı, Aşkın Bedeli, Hayat Dediğin, , Sırat, Hayatlar, Cinayet, Beni Böyle Sev gibi bilinen dizilerin yanı sıra; Hep Yek, Oldu mu Şimdi ve Deli Seyit gibi sinema filmlerinde canlandırdığı sıra dışı rollerle yeteneğini ispatlamıştır.
Filmleri aratmayan hikaye!
Şuanda,İstanbul Gelişim Sanat Tiyatrosu'nun kurucusu ve sanat yönetmeni Zahrettin Çelik'in yazıp yönettiği "Kazasız Kul Olmaz" adlı eğitsel temalı tiyatro oyunundaki çalışmalarını sürdürmekte olan Erdal Bakır, dizi ve sinema alanındaki çalışmalarına da devam etmektedir.
Filmleri aratmayan hikaye!

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...