Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da 40 polis daha gözaltına alındı

Düzenleyen:
Antalya'da 40 polis daha gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

​Antalya’da darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik başlatılan soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri 40 polisi gözaltına aldı. Gözaltına alınan 40 polisten birinin 'Antalya emniyet imamı' olduğu bilgiler arasında yer alıyor.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde il merkezi ve ilçelerde eş zamanlı yaptığı operasyonda aralarında 3. ve 4. sınıf müdürler, amirler ve komiserlerin de bulunduğu 40 polisi gözaltına aldı. Ekiplerin yaptığı aramada çok sayıda dijital malzeme, laptop, tablet telefon, USB ele geçirdi. TEM ekipleri tarafından tahkikat devam ediyor. Öte yandan, gözaltına alınan 40 polis memurundan birinin 'Antalya emniyet imamı' olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...