Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FETÖ'ye finansal destek sağlayan 53 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
FETÖ'ye finansal destek sağlayan 53 kişi gözaltına alındı

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, terör örgütü 'FETÖ'ye finansal destek sağlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, çeşitli meslek gruplarından 53 kişi gözaltına alındı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün sabah kentte eş zamanlı operasyon yaptı. 50'den fazla ev ve işyerine baskın gerçekleştirdi. Geç saatlere kadar süren aramalar sonunda aralarında avukat, muhasebeci, turizmci, beyaz eşya satıcısı ve müteahhitlerin bulunduğu 20'si kadın 53 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların büyük bölümünün, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) bünyesindeki Kuşadası İşadamları ve Turizmciler Derneği üyeleri olduğu öğrenildi. Önce Davutlar Polis Merkezi'ne götürülen gözaltındakiler, sorgu sürecinin uzun süreceği göz önüne alınarak duş ve diğer sosyal olanakları bulunan Derici Gürbüz Anadolu Lisesi Spor Salonu'na sevk edildi. Gözaltına alınanların sorgularının tamamlanmasından sonra gruplar halinde adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...