Belediye Başkanı Tuncay Kasım darp edildi

Düzenleyen: / Kaynak: IHA
Belediye Başkanı Tuncay Kasım darp edildi

GÜNDEM Haberleri  / IHA

Giresun’un Çanakçı ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Tuncay Kasım, MHP’li Belediye Meclis Üyesi tarafından darp edildi.

Dün akşam ilçenin Hacı Bükü mevkisinde meydana gelen olayda iddialara göre MHP’li Belediye Meclis Üyesi Y.B., konuşmak için çağırdığı Belediye Başkanı Tuncay Kasım ile tartıştı. Bir müddet sonra tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Y.B., Belediye Başkanı Tuncay Kasım’a saldırarak darp etti.Çanakçı Belediye Başkanı Tuncay Kasım, “Mahallelerimizde kanalizasyon çalışmalarımız vardı. Akşam da demokrasi nöbeti ve mitingimiz vardı. Hazırlık yapıyorduk.

Belediye Meclis üyemiz telefonla beni aradı. Kanalizasyon inşaatından dolayı yolda kaldığını söyledi. Ben de arabayı bırak hallederiz orada dedim. Oraya gelmemi istedi. Biz de yardımcı olmak üzere oraya gittik. Direk yakamı tutarak yumruk atmaya başladı” dedi.Belediye Meclis Üyesi Y.B. ise, “Önemli bir şey yok ufak bir tartışma. Büyütülecek bir mesele değil. Aynı mecliste görev yapıyoruz, olur böyle tartışmalar” ifadelerine yer verdi.Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Belediye Başkanı tedavi altına alınırken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: IHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...