Bakan Kaya: Bu ülkenin birliğini birlikte koruyacağız

Bakan Kaya: Bu ülkenin birliğini birlikte koruyacağız

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Türk halkının 15 Temmuz gecesi dünyaya büyük bir demokrasi dersi verdiğini belirterek, "Türkiye olarak biriz ve beraberiz ve hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin bu ülkenin birliğini, beraberliğini birlikte koruyacağız." dedi.

Kaya, Kızılay'da düzenlenen "demokrasi nöbeti"nde halka hitaben yaptığı konuşmada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesinin, Türk halkının demokrasiyi koruma yönündeki kararlığı sayesinde atlatıldığını anımsattı.
Kaya, şöyle konuştu:
"15 Temmuz gecesi siz dünyaya bir ders verdiniz. Ne dersi verdiniz biliyor musunuz? Büyük bir demokrasi dersi verdiniz. Bu ülkeye darbe teşebbüsünde bundan sonra da bulunabilirler ama başarılı olamayacaklarını gösterdiniz onlara. Teşebbüs olsa dahi bu millet olduğu sürece, sizler var olduğunuz sürece bizim birliğimizi, beraberliğimizi hiç kimse bozamaz. Allah sizlerden razı olsun, Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, galip eylesin."
Yenikapı'da düzenlenecek mitinge, parti farkı gözetmeksizin tüm Türk halkının davetli olduğunu ifade eden Kaya, "Yarın 81 ilden, tüm Türkiye'den, tüm dünyaya tekrar göstereceğiz. Biz Türkiye olarak biriz, beraberiz ve hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin bu ülkenin birliğini, beraberliğini hep birlikte koruyacağız. Yarın bu meydanlardan dünyaya tekrar haykıracağız. Hiç kimse bizim birliğimizi, dirliğimizi bozamayacak. Allah'ın izniyle, sizler var olduğunuz sürece Türkiye 2023 hedeflerine hızlıca yürüyecek, hatta koşarak gidecek." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...