Benteke’ye çifte formül

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Benteke’ye çifte formül

SPOR Haberleri  / Sabah

Belçikalı forveti kiralamak isteyen Başkan Fikret Orman, satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de teklife yazdı. Benteke ‘Gelirim’ dedi

Mario Gomez ile yeni sezon için anlaşmakta zorlanan Beşiktaş yönetimi, Mario Balotelli'yi de teknik direktör Şenol Güneş veto edince, rotayı Benteke'ye çevirdi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Benteke ve menajeriyle yaptığı toplantıdan "Gelirim" yanıtıyla ayrılınca kulübü Liverpool'a iki teklif götürüldü. Beşiktaş, Mario Gomez gibi Benteke'yi de bir yıllığına kiralamak istiyor. Yüksek bonservis nedeniyle kiralama dışında bir formülü olmayan Başkan Fikret Orman'ın ikinci önerisi ise bir yıl sonra satın alma opsiyonlu kiralık oldu. Liverpool yönetiminin hafta içinde Beşiktaş'a net bir yanıt vermesi bekleniyor.

288 MAÇ 108 GOL
 25 yaşında olmasına rağmen 6 farklı kulübün formasını giyen Benteke, 288 maça çıkarken 108 gol attı. Son durağı Liverpool olan isim, İngiliz ekibi ile 42 maça çıkarken, bunların 20'sine ilk 11'de çıktı ve 10 gol atmayı başardı. Daha öncesinde üç sezon Aston Villa forması giyen oyuncu, 101 maçta 49 gol atmıştı. Liverpool ile 2020'ye kadar sözleşmesi olan isim geçen sezon Liverpool'da büyük hayal kırıklığı yaşatmış ve adı gidecekler listesinin üst sırasına yazılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...