Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaşlı yönetici Sosa konusunu anlattı

Düzenleyen:
Beşiktaşlı yönetici Sosa konusunu anlattı

SPOR Haberleri

“Sosa ayrılmak istiyor ancak kalmasından yanayız. O bizi, biz onu ikna etmeye çalışıyoruz”

Kara Kartal’da ikinci başkan Ahmet Nur Çebi’den transfer değerlendirmesi ve ekonomik anlayışın değişmesiyle ilgili önemli bilgiler… Divan kurulu toplantısında kulübün son 4 yıldaki durumu hakkında bilgi veren Çebi “2012'de gelir 111 milyon dolar, gider 172 milyon dolar. 61 milyon dolar eksi olmuş. 2016'da gelir 178 milyon dolar, gider 152 milyon dolar. Artı 26 milyon dolar var. Bundan sonra daha pozitif, borçların azaldığı ve geriye doğru gittiği, sportif başarıların geldiği bir kulüp izleyeceğiz. Keyifleri hep beraber yaşayacağız. Vodafone Arena’yı tamamladık, şampiyonluğa ulaştık, gelecek sezonlar Beşiktaş adına daha da iyi olacak” diye konuştu. 

Stoper alacağız

FETÖ darbe girişiminde şehit düşenlerin ailesi ve yakınlarına da baş sağlığı dileyen Çebi divan sonrasında basına yaptığı açıklamada ise Sosa konusuna değindi. Stoper alacaklarını ve görüşmelerin devam ettiğini vurgulayan Beşiktaşlı yönetici, Sosa olayıyla ilgili başkana göre daha ılımlı bir açıklama yapıp “O gitmek istiyor biz ise kalmasından yanıyız. Görüşmelerimiz devam ediyor. O bizi, biz onu iknaya çalışıyoruz. Beşiktaş istemediği sürece hiçbir yere gidemez” ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın net borcu 512 Milyon TL

Beşiktaş Kulübü’nün dünkü divan kurulunda 30 Haziran 2016 itibarıyla net borcu da açıklandı. Borcun 512 milyon 463 bin 419 lira olduğunu duyuruldu. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, ekonomik durumla ilgili eleştirilere cevap verirken “Beşiktaş’ın yanına lütfen ‘batık’ kelimesi kullanmayın, yakışmıyor” ifadesini kullandı.

Bir forvet adayı daha

Ümidini kaybetmeden Mario Gomez’in geri dönmesini bekleyen Beşiktaş Yönetimi diğer taraftan da görüşmelerine devam ediyor. Samuel Eto’o için ön görüşmelerde bulunan, oyuncudan olumlu cevap alan siyah-beyazlıların Liverpool’un golcüsü Christian Benteke ile de ilgilendiği ortaya çıktı. İngiliz ekibiyle yapılan görüşmede 1 yıllık kiralık formülünün önerildiği ancak kabul görmediği ifade edildi. Geçen sezon 42 maçta 10 gol, 4 asistle oynayan Belçikalı isim için Liverpool’un düşüncesi bonservisiyle birlikte satmak. 

Tolga Zengin ile 3 yıl daha

Beşiktaş, kalecisi Tolga Zengin'le yoluna devam edecek. Siyah-beyazlılar, mukavelesi 2016 Mayıs ayında sona eren tecrübeli eldivenin sözleşmesini 3 yıl uzattığını TFF'ye bildirdi. Federasyonun sitesinde Zengin'in sözleşmesinin 2019 yılında sona ereceği görülüyor. Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını dünkü idmanıyla sürdüren Beşiktaş'ta futbolcuların kondisyon ve taktik çalışmaları yaptıkları belirtildi. 

Quaresma'ya kontrol

EURO 2016 nedeniyle takıma geç katılan Ricardo Quaresma  Acıbadem Sports'ta sağlık kontrolünden geçti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...