Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz'

Düzenleyen:
'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz'

Ekonomi Haberleri

Devlet desteğiyle bir çok projede başlatılan kampanyayı Bizim Evler 6’ya uyarlayarak 120 ay taksidi % 0,70 oranla kredilendiriyor

Necmi ÇİÇEKÇİ

İhlas Yapı, devlet desteğiyle bir çok projede başlatılan dev kampanyayı, Türkiye’nin geleceğine güvenerek, millete ve ekonomiye destek olma adına Bizim Evler 6’da kendi girişimleriyle projesine uyarladı. Kampanya kapsamında Bizim Evler 6’da hemen teslim daireler 120 aya %0,70 oranla kredilendiriyor.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla İhlas Yapı ben de varım dedi. Devlet desteğiyle başlatılan 120 aya %0,70 oranla kredilendirme kampanyasını, kendi girişimleriyle İhlas Yapı da Bizim Evler 6 projesine uyguladı. Devletin ekonomiye ve sektöre katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği girişimi desteklediklerini ifade eden İhlas Yapı yetkilileri,  ülkemizin yarınlarına güvendiklerini ve kendi projelerinde de bu kampanyayı uyguladıklarını belirtti.

Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinde kampanya kapsamında 461.000 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Hemen teslim olarak satışa sunulan daireler de 120 aya %0,70 oranla kredilendirme yapılırken, alternatif ödeme planları da sunuluyor.

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden daire seçeneklerinin sunulduğu projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler, 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bizim Evler 6 projesinde bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere 160 cadde mağazası yer alıyor. Ispartakule Metro durağının hemen önünde faaliyete hazır dükkanlar 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

METRO DURAĞI KAPISINA GELİYOR

Ispartakule Metro durağının önünde yer alan Bizim Evler 6, şehir içi ulaşım açısından avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

"YENİDEN LANSMAN DÖNEMİ YAŞIYORUZ"

Emlak Konut GYO’nun dev kampanyasına dahil olan Bulvar İstanbul’un yatırımcısı Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan; kampanya ile 1 Ağustos'tan bu yana lansman günleri gibi bir yoğunluk olduğunu belirterek, Emlak Konut GYO’nun girişimini oldukça başarılı bulduğunu belirtti.

Aydoğan; “Bulvar İstanbul olarak 2013'te faaliyete başladık şu an bizim bu kampanyada 77 konutumuz satışta. Sadece ilk gün 450 kişi satış ofisiyle irtibata geçti ve gün sonuna kadar 47 konutun satışı gerçekleşti. Yaşadığımız hain darbe girişiminin ardından tüm dünyayı şaşkın edecek şekilde Türkiye ekonomisi çok kuvvetli kaldı. Hiç zaman kaybedilmeden devlet desteğiyle bir çok proje de hızla hayata geçirilmeye başladı. Bu anlamda ülke ekonomimizin lokomotifi konumundaki inşaat sektörüne yönelik de ciddi çalışmalar yapılıyor. Emlak Konut GYO’nun başlattığı bu dev kampanyayı hemen arkasından GYODER üyeleri projelerine uyarladı. Sayın Cumhurbaşkanımız da bankaların kredi faizlerinde indirime gitmeleri gerektiğine değindi. Bugün, Türkiye için, ekonomimiz için seferberlik dönemidir. Herkesin üzerine düşeni yerine getirmesi gerekiyor. 2023 hedeflerine inancımız tam ve bu yönde çalışmaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

AVRUPA KONUTLARI BAŞAKŞEHİR'DE

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut tarafından hayata geçirilen 'Ülkemizin yarınlarına güveniyoruz’ kampanyası kapsamında, Avrupa Konutları Başakşehir’de cazip fırsatlar başladı. 584.300 TL’den başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede, Emlak Konut GYO önderliğinde yapılan kampanya ile 120 ay vadeye %0,70 vade oranıyla veya TÜFE’ye bağlı vade farkı ile taksitlendirme mümkün. Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından Başakşehir’de inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir’de daire sahibi olmak ağustos ayında çok daha kolay. Ağustos ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, %20 peşin, %10’u bir sene sonra ve kalan tutar ise 120 aya kadar %0.70 vade farkı veya TÜFE endeksli olarak Emlak Konut GYO tarafından taksitlendiriliyor. 584.300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı bulan Avrupa Konutları Başakşehir’de, tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 941 daire ve 27 ticari üniteden oluşan projede 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden ve 5+1 daireler ise 277 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

"TATİL KÖYÜ KONFORUNDA KONUT" KONSEPTİ BAŞAKŞEHİR’DE

Bugüne dek tüm projelerini “Tatil Köyü Konforunda Konut” konseptiyle hayata geçiren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir projesinde de aynı yaklaşımla peyzaj, spor ve sosyal yaşam alanlarına geniş yer vererek fark oluşturuyor.
İstanbul’un hızla gelişen noktalarından Başakşehir’de, 72 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin %80’i peyzaja ayrılıyor ve geniş sosyal donatılarıyla Avrupa Konutları markasının tüm ayrıcalıklarını sunuluyor.
Proje alanının yanı başında yer alan parkta futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yollarının yer aldığı projede iki adet sosyal tesis içerisinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan 4 kapalı yüzme havuzu, 4 çocuk havuzu, 4 fitness salonu, 4 hamam, 4 sauna, 4 buhar odası ile seyir terası, dinlenme alanları ve  çocuk parkları yer alıyor.

BİR DENİZ SEMTİ BÜYÜKYALI

İstanbul Zeytinburnu’nda "4 mahalle, 1 semt" sloganıyla yola çıkan Büyükyalı İstanbul projesi özellikli konumuyla dikkat çekiyor. Özak GYO - Yenigün İnşaat - Ziylan Gayrimenkul ortaklığında hayata geçirilen proje 111  bin metrekarelik arazi üzerinde inşa ediliyor. Daire, rezidans, ofis ve dükkanların yer alacağı proje, yeni şehircilik anlayışına uygun tasarlanıyor. 

Denizin sonsuz mavisini, yeşilin her tonunu, semt hayatını her an yaşatacak olan Büyükyalı, İstanbul'un tüm güzelliklerini bir arada sunacak. Taş Meydanı, 4 mahalle konsepti, sosyal alanları, ulaşımı ile ev alacaklara ayrıcalıklar sunan proje özlenen semt hayatını yeniden canlandırıyor. Yapıların yüksekliği, Tarihi Yarımada'nın siluetini bozmayacak doğrultuda, silüet kararlarına uygun olarak planlanıyor.

Projenin yanı başında yer alacak Marmaray durağı ve yapımı devam eden Avrasya Tüneli, Büyükyalı'nın şehrin tüm ulaşım ağına entegre olmasını sağlıyor. Atatürk Havalimanı'na 10 km, Topkapı Sarayı'na 8 km, E-5 karayoluna 2,5 km, TEM otoyoluna ise 15 km uzaklıkta bulunuyor. 

ORAN, ŞİMDİ YAŞAM MERKEZİ OLUYOR

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim yerlerinden olan Oran, hayata geçirilmeye başlanan yeni nesil projeler sayesinde yeniden yatırımcının dikkatini çekmeye başladı. Başkent’in en yüksek konut kulesi, 185 metrelik One Tower Diplomatique projesine başladıklarını anımsatan İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, aradan geçen zaman içinde bölgenin markalı projelerin gözdesi olduğunu kaydetti. Kısa süre sonra sahiplerine teslim edilmeye başlayacak One Tower Diplomatique ile bölge nüfusunun da yeniden artışa geçeceğini belirten Özçelik, “Toplam 306 daireden oluşan One Tower Diplomatique projemiz ile en az 1000 kişi Oran’da yaşamaya başlayacak” dedi.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...