Gideceği tarih belli oldu

Düzenleyen:
Gideceği tarih belli oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Arjantinli Jose Sosa, "Beni isteyen Milan Kulübü, 17 Ağustos'a kadar süre istedi. Beşiktaş'ta kalmam bu saatten sonra zor " dedi.

Beşiktaş'ta, geri dönüp dönmeyeceği kararı için sürekli zaman isteyen Mario Gomez'den sonra kadro dışı bırakılan Jose Ernesto Sosa da siyah beyazlı yönetimden süre istedi. Artık kalıp kalmayacağına dair her gün çiçek falı bakılan Arjantinlin kararından dönmeyeceği ortaya çıktı. Takımdan kesinlikle ayrılmak isteyen Arjantinli futbolcu, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile son bir görüşme daha yaptı. Sosa, görüşmede, "Beni isteyen Milan Kulübü, 17 Ağustos'a kadar süre istedi" dedi. Sosa, "Beşiktaş'ta kalmam bu saatten sonra zor. Kalsaydım zaten sezon başı kampında antrenmanlara çıkardım. Kulübümüzün benim için yaptığı fedakârlığı biliyorum. Ama iş, aile meselesi. Eşim İtalya'da oynamamı istiyor" dedi.

SÜREKLİ BAHANELER ÜRETTİ

Siyah beyazlıların bonservis ücreti olarak en az 6 milyon Euro istediğini Sosa'ya söyleyen Güner, "Başkanımız Fikret Orman'ın talimatı var. Ya bonservis üceritini getirirsin ya da kalır oynarsın" dedi.

Sosa ise, bunun üzerine "Bana 17 Ağustos'a kadar süre verin. Çünkü Milan'ı satın alan Çinliler ayın 17'sinden sonra kulübe para girişi yapacak. Bu yüzden benim beklememi istediler" dedi. Türkiye'de yaşanan terör olaylarını gerekçe gösteren Sosa, takımın sezon açılışına katılmamıştı. Fakat, yönetimle yaptığı görüşme sonrası kalmaya ikna olan Arjantinli, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yurtdışı kampında da sakatlık bahanesiyle idmanlara çıkmamaya başladı. Yönetim de bunun üzerine Sosa'yı kadro dışı bırakarak İstanbul'a yolladı. Fikret Orman, Sosa'nın terörden ötürü değil, Milan'dan aldığı teklif nedeniyle kulüpten ayrılmak istediğini açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...