'CIA, Mossad ve ABD bu işin içinde'

Düzenleyen:
'CIA, Mossad ve ABD bu işin içinde'

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "Kökü dışarıda olan o hainler, CIA'sı, Mossad'ı ve Amerikası bu işin içindeler." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin "Kökü dışarıda olan o hainler, CIA'sı, Mossad'ı ve Amerikası, bu ülkenin başarılı olmasını istemedikleri için bu darbeye kalkıştılar. Darbe yapanlara ne oldu, kendileri darbeyi yediler. Sizler vurdunuz." dedi.

Vatandaşlara hitap eden Demiröz, her gün ülkenin 81 vilayetinde bu coşkuyu gördüklerini belirterek, Bitlis'in bu konuda elinden geleni yaptığını söyledi.

"23 gündür buradasınız ve demokrasi için nöbet tutuyorsunuz çünkü ülke olarak özgürlüğün ve demokrasinin ne olduğunu hep beraber öğrendik." dedi.

KOMŞU ÜLKELERİ ÖRNEK GÖSTERDİ

"Etrafımızdaki ülkelerde, Suriye ve Irak'ta olanları gördük ve izledik. Mısır'ın ne hale geldiğini gördük. Yüzde 82 oy almış Mursi'yi aynen bizdeki taktikle devirdiler ve başardılar. Aynı işi burada da yapmak istediler. Bir şeyi hesaba katmadılar, o da sizlerdiniz, Türkiye milletiydi. Kökü dışarıda olan o hainler, CIA'sı, Mossad'ı ve Amerikası, bu ülkenin başarılı olmasını istemedikleri için bu darbeye kalkıştılar. Darbe yapanlara ne oldu, kendileri darbeyi yediler. Sizler vurdunuz. Allah razı olsun. Halen hepsi şaşkınlık içinde bu millet tankın önüne nasıl çıkar, elinde silahı, topu, tüfeği, tabancası, sopası ve taşı bile yok. Bu insanlar hangi iman gücüyle bu tankların karşısına çıkar altına yatarlar diye. Onlar şehadetin ne olduğunu şimdi öğrendiler. İmanın gücünü, vatan, toprak ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Her türlü hainliğe karşı duran başta Başkomutanımıza, siyasi parti temsilcilerine, TBMM'ye ve sizlere teşekkür ediyorum. TBMM büyük kahramanlık gösterdi. Siz meydanlardayken onlarda 'ölene kadar buradayız' dediler."

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...