Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öptüm Platini!

Öptüm Platini!

FUTBOL Haberleri

F.Bahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini vurgularken, kendilerini Avrupa'dan men eden Platini ile Infantino'ya öpücük yolladı.




KUTLAMALAR İÇİN HAZIRIZ
Başkan Aziz Yıldırım'ın gribal enfeksiyon sebebiyle katılmadığı F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı sonrasında basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine Benfica galibiyetiyle başlayan Kiğılı, "Benfica'ya top oynatmadık. Allah nasip ederse de finale kalacağız" derken, kutlama için de hazırlıkların tamam olduğunu söyledi. Kiğılı, "Benfica karşısında turu geçtiğimiz anda Feneriumlarda hazırlanan özel tişörtler satışa çıkacak" dedi. Kiğılı UEFA şampiyonluğu halinde ise, futbolcuları prime boğacaklarını, "Prim sıkıntı olmaz. Paramız her zaman var. Bizde para çok, UEFA Kupası'nı alalım, gereken yapılır" sözleriyle dile getirdi.

ÜÇ KUPAYI DA İSTİYORUZ
Üç kulvarda yarışa devam ettiklerini vurgulayan Abdullah Kiğılı, rakiplere cevap vererek polemiğe girmeyeceklerini belirtirken, ligdeki şampiyonluk yarışından kopmadıklarının altını "4 maçın toplam puanı 12, demek ki şansımız devam ediyor" sözleriyle çizdi. Avrupa maçlarıyla sıkışacağı için kupa ve lig takviminde erteleme yapılması yönünde TFF'ye başvurduklarını söyleyen Kiğılı, "10 Mayıs'ta şampiyonuz" sözünün hatırlatılması üzerine "İnşallah" cevabı verirken, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ı Saracoğlu'na davet etmek konusunda kararı yönetimin alacağını belirtti. Abdullah Kiğılı, "F.Bahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne almayan Infantino ve Platini'ye mesajınız olacak mı" sorusu üzerine ise "Onlara sadece öpücük gönderiyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...