F.Bahçe'de OHAL! Yıldırım sahaya indi

Düzenleyen:
F.Bahçe'de OHAL! Yıldırım sahaya indi

SPOR Haberleri

Monaco mağlubiyetinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yönetimle birlikte antrenmanı izledi, futbolcularla görüşme yaptı.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım'ın mesaisi erken başladı. Monaco karşısında Şampiyonlar Ligi'nin kaybedilmesiyle soluğu dün Samandıra Tesisleri'nde alan Yıldırım, bu kez işi sıkı tutuyor. Önceki yıllarda bu ziyaretleri sezonun kritik haftalarında yapan F.Bahçe Başkanı Yıldırım, bu sefer daha sezon başlamadan Samandıra'daydı. Monaco maçındaki sonuç sebebiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle çalışmayı izleyip, takımın son durumu ile ilgili bilgi aldı. Sonra da oyuncularla görüşmeler yaptı.

3-5-2 ISRARI

Monaco'daki rövanş maçına da giden Yıldırım ve yöneticiler, ilk karşılaşmadaki skor ve oyunun etkisiyle turdan oldukça ümitliydi. Ancak 3-­5-­2 ısrarı ve devamında yapılan taktik nedeniyle turun gittiğini düşünen yönetim, faturayı teknik direktör Vitor Pereira'ya kesti.

Önceki gün Başkan Yıldırım'ın yer almadığı zirvede, Portekizli hocaya sert eleştirilerin yapıldığı ortaya çıktı. Bu görüşmede yolların ayrılması beklense de, şimdilik bu karar hem sportif hem de ekonomik gerekçelerle alınmadı.

ERKEN BAŞLADILAR

Ancak bundan böyle başkan ve yönetim kurulu üyeleri sürekli takımla olacak. İşi sağlama alan sarı­lacivertliler, bu sefer Samandıra ziyaretlerine erken başlayarak ilerleyen dönemde oluşabilecek hatalara ve krizlere anında müdahale edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...