Çanakkale'de kangal hastanelik etti

Düzenleyen:
Çanakkale'de kangal hastanelik etti

YAŞAM Haberleri

Çanakkale 35 yaşındaki Servet Yıldırm, kangal cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Yıldırım, 3 parmağını eskisi gibi kullanamayacak.

Çanakkale'de su faturası tahsilatı yapan Servet Yıldırım, geçen 5 Austos Cuma günü Mecidiye Köyü'nde su sayacı okumak için girdiği ağılda, tasmasından kurtulan bir köpeğin saldırısına uğradı.

HASTANEYE KÖYÜN MUHTARI YETİŞTİRDİ
Gürültüleri duyan ağıl sahibinin eşi Nazlı Turan, köpeği uzaklaştırarak, görevliyi kurtardı. Köpeğin iki el, kol ve bacaklarını ısırdığı Yıldırım, yaralı halde yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki köy muhtarı Emin Baynar'ın evine gitti. Muhtar Baynar, Yıldırım'ı otomobiline alıp, Ezine Devlet Hastanesi'ne götürdü. Yıldırım, buradaki ilk müdahale ardından Çanakkale Onsekiz Mart Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan Yıldırım'ın 3 parmağının, eskisi gibi kullanamayacağı belirtildi.

Çanakkale'de kangal hastanelik etti

KÖPEĞİN SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Servet Yıldırım'ın şikayetçi olduğu köpeğin sahibi Emrullah Turan, kendisinin Gökçebayır Köyü'nde olduğu sırada görevlinin su sayacı okumak için ağılına geldiğini ve iki kangal köpeğinden erkek olanının bağlı olduğu tasmasından kurtularak saldırdığını öğrendiğini belirterek, "Eşim Nazlı ağılda kuzuları yıkarken su sayacı okuyan Yıldırım ağıla girmiş. Eşim görevlinin geldiğini görmemiş. Köpeğin havlaması ve bağrışma sonucu olay yerine gelip, görevliyi kurtarmış" dedi.

Olayda kendisinin bir ihmali olmadığını da belirten Turan, yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu söyledi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Çanakkale'de kangal hastanelik etti

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...