Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Timsah, kaçan 2 puana yanıyor

/ Kaynak: İHA
Timsah, kaçan 2 puana yanıyor

FUTBOL Haberleri  / İHA

Bursaspor, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı.

nbsp;Bursaspor, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupaları'na katılma yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı. nbsp;
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında taraftarı önünde ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Akhisar Belediyespor'u ağırladı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada formda oyuncu Batalla'nın golü ile eşitliği sağlayan Timsah, sahadan 1 puan ile ayrıldı.


KARAMAN İLE İLK BERABERLİK
Bursaspor, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 11 lig mücadelesinde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Timsah, bu karşılaşmalarda hanesine toplam 22 puan yazdırdı.


KRİTİK MAÇLARA ÇIKACAK
Hedefini Avrupa Kupaları'na katılmak olarak belirleyen yeşil-beyazlı ekibin, ligin kalan 3 haftasında oynayacağı karşılaşmalarda puan kaybına telafisi bulunmuyor. Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, ardından iç sahadaki son maçına Eskişehirspor karşısında çıkacak. Ligin kapanış haftasında Gençlerbirliği'ne konuk olacak olan Bursaspor, bu maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyor.


Bursaspor'un kalan maçları şöyle:
32. hafta: Orduspor - Bursaspor
33. hafta: Bursaspor - Eskişehirspor
34. hafta: Gençlerbirliği - Bursaspor




BATALLA'DAN TEK BAŞINA 13 PUAN nbsp;
Bursaspor, ligin geride kalan haftalarında 50 puan toplarken, yıldız oyuncu Batalla'nın tek golü ile tamamlanan maçlarda ise, hanesine 13 puan yazdırdı. nbsp;
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 31 haftalık periyodunda 13 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek, toplam 50 puanı hanesine yazdırdı. Bursaspor'un ligin geride kalan haftalarında topladığı puanların başrolünde ise Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla bulunuyor. Kariyerinin en parlak dönemini yaşayan ve bu sezon çıktığı 39 resmi maçta 19 gol, 18 asistlik performans sergileyen 'süper bücür', adeta Timsah'a hayat veren isim oldu.


BATALLA'DAN TEK BAŞINA 13 PUAN
Bursaspor, bu sezon ligde 4 karşılaşmayı yıldız oyuncu Pablo Batalla'nın tek golü ile kazandı. Trabzonspor, Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında Arjantinli yıldızın tek golü ile sahadan 3 puan ile ayrılan yeşil-beyazlılar, dün oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ise 1 puana razı oldu. Timsah, Batalla'nın tek golü ile tamamlanan karşılaşmalarda hanesine toplam 13 puan yazdırdı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon 13 farklı karşılaşmada gol sevinci yaşayan Batalla'nın, rakip fileleri havalandırdığı karşılaşmalarda ise, 26 puan topladı.
Bursaspor'un Batalla'nın tek golü ile tamamlanan karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:
Trabzonspor 0-1 Bursaspor (dk. 62 Batalla)
Bursaspor 1-0 Sanica Boru Elazığspor (dk. 22 Batalla)
Bursaspor 1-0 Sivasspor (dk. 67 Batalla)
Medical Park Antalyaspor 0-1 Bursaspor (dk. 73 Batalla)
Bursaspor 1-1 Akhisarspor Belediyespor (dk. 30 Batalla)

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...