Bütün medya destek verdi

Bütün medya destek verdi

GÜNDEM Haberleri

15 Temmuz’daki darbe girişiminde “Tek ses” olan Türk medyası; “İhlas Finans’ı Fetö batırdı” haberinde de aynı dili kullanarak büyük bir sorumluluk örneği gösterdi.

Hemen hemen bütün gazete ve televizyonlar, tarihten örneklerle ekranlarına ve sütunlarına İhlas Finans üzerinde oynanan oyunları getirirken, 45 yıl Fetullah Gülen’in sağ kolu olmuş, son dönemlerindeki pisliklerine şahitlik yapmış Latif Doğan’ın itirafları gündeme bomba gibi düştü. Latif Erdoğan'ın, "İhlas Finans'ın FETÖ tarafından batırıldığını" açıklaması, televizyonların ana haber bültenlerinde, gazetelerde ve internet sitelerinde büyük yankı uyandırdı. ATV , A Haber, FOX TV , Star TV, Ülke TV , NTV televizyonları, internet siteleriyle beraber Sabah, Star, Takvim, Yeni Şafak, Milliyet gazeteleri, ensonhaber.com, haberler.com, timeturk.com siteleri başta olmak üzere yüzlerce yayın kuruluşu habere geniş yer ayırdı.

Bütün medya destek verdi    Bütün medya destek verdi

Latif Erdoğan, TGRT HABER TV'de Batuhan Yaşar'ın moderatörlüğünde düzenlenen programda özetle şunları anlatmıştı: "İhlas Finans'ı çökertmek için FETÖ adım adım ilerledi ve üç aşamalı planını yavaş yavaş devreye koydu. Birinci aşamada o işten anlayan insanlar içeri sokuldu. Yani İhlas Finans'ın kadrosuna yerleştiler. Kimliklerini gizleyerek tabii!.. İkinci olarak, banka müşterisi büyük zenginlere bütün paraları çektirildi. İhlas Finans’taki bütün hesaplarını kapattılar ve Asya Finans’a yönlendirildiler. Talimattır bu. Asya Finans dururken, İhlas Finans’a para yatırmak, onlara göre caiz bile değildi!.. Üçüncüsü de; 'İhlas Finans batıyor' diye yaygarayı koparttılar. O dönemde İhlas Finans şubelerinin önünde toplanan kalabalıkta, çoğunlukla bankada hesabı olmayan, FETÖ mensubu provokatörler vardı. Bu olay, FETÖ'nün ilk organize işlerinden biridir" 

Bütün medya destek verdi  Bütün medya destek verdi

Bütün medya destek verdi Bütün medya destek verdi

Bütün medya destek verdi Bütün medya destek verdi

Bütün medya destek verdi Bütün medya destek verdi

Bütün medya destek verdi

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...