Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolgay Arslan’dan Şenol Güneş’e mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Tolgay Arslan’dan Şenol Güneş’e mesaj

SPOR Haberleri  / iha

Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, “Geçen sene sakat olmasaydım ilk 11’de oynardım. 5-6 senedir profesyonel anlamda futbol oynuyorum ve ben hep ilk 11’de oynadım. İnşallah bu sene sakatlık olmaz ve ilk 11’de oynarım” dedi.

Siyah-beyazlı takım kamp dönemi hazırlıkları kapsamında bu akşam Olympiakos ile oynanan maçta sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 
Maçın ardından konuşan Beşiktaşlı futbolcu Tolgay Arslan, haftaya cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına dair açıklamalarda bulundu.
 
Yetenekli orta saha, “Bir hafta kaldı Galatasaray maçına. Bu hafta içerisinde artık son notlarımızı alacağız ve haftaya hazır olacağız. Güzel bir hazırlık maçı yaptık ve galibiyetle bitirdik. Bu çok önemliydi. Şimdi Galatasaray maçı var o maçta her şeyimizi vereceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Tolgay Arslan, geçen sene sakat olmasaydı yine ilk 11’de görev alabileceğini vurgulayarak, “5-6 senedir profesyonel anlamda futbol oynuyorum ve ben hep ilk 11’de oynadım. İnşallah bu sene sakatlık olmaz ve ilk 11’de oynarım” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...