Trabzonspor'da kadroya takviyeler devam edecek

Düzenleyen:
Trabzonspor'da kadroya takviyeler devam edecek

SPOR Haberleri

Dış transferde 7 oyuncuyu renklerine bağlayan bordo-mavililer durmuyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın iki transfer daha yapacaklarını açıkladı

Yeni sezona bomba gibi girmeyi planlayan Trabzonspor'da takviyeler devam edecek. Dış transferde 7 futbolcuyu kadrosuna katan bordo-mavililerde başkan yardımcısı Nevzat Aydın, öncelik sağ bek olmak üzere bir de sağ kanata takviye yaparak transfer çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Dame N'doye ile de yollarını ayırmayı planladıklarını açıklayan Aydın, "N'doye iyi ve kaliteli bir oyuncu ama bizim için çok pahalı. Yeni kurduğumuz takımda dengeleri korumak adına N'doye ile devam etmemeyi düşünüyoruz. Bu durumda transfer politikamıza uygun bir sağ açık transferi yapabiliriz. Ayrıca, izleme ekibimiz de çalışmalarını sürdürüyor. Genç, gelecek vaat eden, maliyeti düşük oyuncular da olursa yatırım amaçlı olarak transfer edebiliriz" diye konuştu.

Yanal karar aşamasında

Öte yandan Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına iki haftalık bir süre kalırken, Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, hem 11'ini şekillendirme hem de kadrodan gönderilecek oyuncuları belirlemek için karar aşamasında olduğu belirtildi. Macaristan kampında da sona yaklaşan bordo-mavililerde tecrübeli teknik adamın, 25 kişilik kadroyu belirlerken hata yapmak istemediği ve oyuncuların bütün verilerini değerlendirip, hazırlık maçlarının ardından kadroya son şekli vereceği öğrenildi.

Castillo umursamıyor

Trabzonspor ile eski kulübü Dallas’ın FIFA’lık olacağı haberlerine kulak asmayan Fabian Castillo işine odaklanmış durumda. Bu konuda Kolombiyalıyı rahatlatan Ersun Yanal’ın, "Sen sadece takıma konsantre ol. Seninle çok işimiz var” diyerek Castillo’yu motive ettiği öğrenildi.

Özer’e talip var 

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimler arasında bulunan Özer Hurmacı'ya talip çıktı. Antalyaspor, Trabzonspor’da istenmeyen 29 yaşındaki oyuncuyla temasa geçti. Özer'in de teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ancak bordo-mavililerin 500 bin avro bonservis bedeli istemesinin işleri biraz zorlaştırdığı öğrenildi

Trabzon gole doymadı

Trabzonspor, Macaristan'da yaptığı 5. hazırlık maçında Avustarya'nın 4. Lig ekiplerinden Karabakh Wien'i 5-0 mağlup etti. Bordo-mavililerin yeni transferleri İbanez ve Bero'nun da forma giydiği karşılaşmada Slovak oyuncu ikinci yarıda oyuna girdi ve iki gol birden attı. Ersun Yanal'ın ekibi Mustafa Akbaş (dk. 17), N'Doye (dk. 25), Zeki Yavru (dk. 43), Bero'nun (dk. 59 ve 89) golleriyle farka koştu. Daha önce Gerasdorf'u 6-1, Györi'yi 2-0, MTK'yı 5-0, Gyirmot'u 2-0 yenen Karadeniz ekibi böylece 5 hazırlık maçında rakip filelere 20 gol bıraktı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...