Son sözü Zlatan söyledi

Düzenleyen:
Son sözü Zlatan söyledi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig şampiyonu Leicester City ile FA Cup şampiyonu Manchester United, İngiltere Community Shield Kupası'nda karşı karşıya geldi.

Londra'daki Wembley Stadı'nda oynanan maçta Manchester United, 31. dakikada Jesse Lingard'la öne geçti. Şampiyon Leicester City 52. dakikada Jamie Vardy ile karşılık verdi. Fakat son sözü bu sezonun transferi Zlatan İbrahimovic söyledi. Yıldız futbolcu 83. dakikada attığı kafa golüyle kupayı yeni takımına getirdi. 

Pogba resmen Manchester United'da

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, İtalya temsilcisi Juventus'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız Paul Pogba'da mutlu sona ulaştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Juventus'un Pogba'nın sağlık kontrollerinden geçmesi için izin verdiğini açıkladı. Yaklaşık 120 milyon avroluk bonservis bedeli ile dünya transfer tarihine geçecek olan transferde yıldız oyuncunun United ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve yıllık 20 milyon avro ücret alacağı ifade edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...