İzmir'de FETÖ operasyonu! Orkide Yağlar'ın Ahmet Küçükbay gözaltında

Düzenleyen:
İzmir'de FETÖ operasyonu! Orkide Yağlar'ın Ahmet Küçükbay gözaltında

GÜNDEM Haberleri

İzmir genelinde saat 6.30 sıralarında İzmir Kaçakcılık Organize Mücadele Şübe Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. Soruşturma kapsamında FETÖye finansal destek sağladığı ileri sürülen Orkide Yağlar'ın sahibi iş adamı Ahmet Küçükbay gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında örgüte finans sağladığı iddiasıyla Orkide Yağları'nın sahibi Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay, gözaltına alındı. İzmir polisinin yaptığı operasyonla İstanbul'da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında gözaltına alınan Küçükbay, İzmir'e götürülmek üzere yola çıkarıldı.

YENİKAPI'DAKİ MİTİNGE İLANLI DESTEK

Küçükbay dün İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi birçok gazeteye tam sayfa ilan vererek mitinge destek vermişti.

İZMİR GENELİNDE DEV OPERASYON!

İzmir genelinde saat 6.30 sıralarında İzmir Kaçakcılık Organize Mücadele Şübe Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon sürüyor.

İzmir'de FETÖ operasyonu! Orkide Yağlar'ın Ahmet Küçükbay gözaltında

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI TAŞINDI
Öte yandan mülkü Ahmet Küçükbay'a ait olan Bayraklı'daki Kanal 35'in de merkezinin bulunduğu iş merkezinin iki dairesinde hizmet veren AK Parti İzmir İl Başkanlığı da dün gece taşındı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın bir süre Başbakan Binali Yıldırım'ın yerel ve genel seçimde ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi'nde faaliyet göstereceği daha sonra uygun bir yere geçeceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...