Kazdağları alev alev yanıyor

Düzenleyen:
Kazdağları alev alev yanıyor

YAŞAM Haberleri

Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağları Talim Alanı mevkii karaçam ormanında başlayan yangın, yaklaşık 20 hektar alanı etkiledi. Bir helikopter, 30’un üzerinde arazöz ve yaklaşık 200 orman işçisi, alevlerle mücadele ediyor.

Edinilen bilgilere göre, Balıkesir’in Edremit ilçesi sınırlarındaki Kazdağları Talim Alanı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Şiddetli poyrazın etkisiyle yangın, Havran ilçesi kırsalında bulunan ve Kazdağları eteklerindeki Beyoba köyü yakınlarındaki karaçam ormanına yayıldı.

Kazdağları alev alev yanıyor

Gece başladığı öğrenilen yangına, Balıkesir, Çanakkale ve İzmir illerinin Orman Bölge Müdürlükleri’nde görevli 30’un üzerinde arazöz ve yaklaşık 200 orman işçisi müdahale ederken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin itfaiye araçları ve iş makinaları da çalışmalara destek veriyor. Sabahın ilk saatleri itibariyle yangına havadan müdahale başladı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor. Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. 

Kazdağları alev alev yanıyor

Kazdağları alev alev yanıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...