Kılıçdaroğlu ve Bahçeli son fotoğraf için kürsüye çıkmadı

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli son fotoğraf için kürsüye çıkmadı

POLİTİKA Haberleri

Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler mitingi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasıyla sona erdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli son bir toplu fotoğraf için kürsüye çağrıldı. Ancak her iki lider de kürsüye çıkmayıp, alandan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Eski Başkan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar son fotoğraf için kürsüye çıktı.Liderler miting öncesi çadırda bir araya geldi.Yenikapı'daki Demokrasi ve Şehitler mitingi öncesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli alana kurulan çadırda biraraya geldi. Çayı içen liderler miting başlayana kadar burada sohbet etti.

 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...