Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hulusi Akar 9 dakikada 38 kez 'sağolun' dedi

Düzenleyen:
Hulusi Akar 9 dakikada 38 kez 'sağolun' dedi

GÜNDEM Haberleri

Yenikapı yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde bir ilk yaşandı. Kürsiye siyasilerin dışında Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar da çıktı. Ancak Akar'ın konuşması siyasi liderlerden çok farklıydı. Dokuz dakika konuşan Akar tam 38 kere 'sağ olun 'dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ardından kürsüye çıkan  Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın konuşması siyasilerden farklı oldu. 15 Temmuz’daki dik duruşları için vatandaşlara teşekkür ederen Akar’ın heyecanı belli oluyordu.

Akar, “15 Temmuz günü ülkemizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızmış, bir grup illegal çete mensubu terörist hain Fetullahçı Terör Örgütü, tarihimizde görülmemiş bir şekilde, vatanımıza, milletimize, cumhuriyetimize bu zilleti ve rezaleti yaşatmış ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şan ve şerefle dolu geçmişine kara bir leke sürmüşlerdir” diye konuştu.

Hulusi Akar, “Her yönüyle milli ve yerli olan yüksek siyasi liderlikçe verilen direktifler doğrultusunda, asil milletimiz sizler ve onun

bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin gerçek evlatlarıyla emniyet mensupları, kahramanca ve ferasetle bu hain girişime karşı koymuşlardır. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve bağrından çıktıkları milletimize ihanet eden bu alçaklara layık oldukları cevap tereddütsüz bir şekilde alanlarda verilmiştir. Bu rezaleti Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, mazisi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve asil milletimize yaşatan hainler en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kullandı.

“BAYRAĞINI SEVEN EZİCİ ÇOĞUNLUKTAKİ MENSUPLARIYLA KESİNLİKLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR”

Akar, “Burada özellikle şunu belirtmek isterim, 15 Temmuz akşam saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde yuvalanan illegal çete mensubu terörist hainlerin Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin, halkımızın peygamber ocağı olarak adlandırdığı Türk Silahlı

Kuvvetlerinin vatanını, milletini, bayrağını seven ezici çoğunluktaki mensuplarıyla kesinlikle hiçbir alakası yoktur. Bu nedenle sizlerin yüce milletimizin asker elbisesi içerisine girmiş eli kanlı caniler, hainlerle görevinin başında olan, ülkemizin bekası için aynı zamanda bölücü terör örgütü PKK ve sınırlarımızın hemen yanı başındaki diğer tehditlerle de canla başla mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman, fedakar mensuplarını çok iyi ayırt ederek davranması bu zor süreçte bizlere güç ve moral vermiştir. Bundan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bizlere gösterdiğiniz bu yakın ilgi, güven ve sevginin de ülkemizin, asil milletimizin birlik bütünlük ve güvenliği bakımından hayati öneme haiz olduğunun da bilincindeyiz. Asil milletimizin gözünü budaktan esirgemeden, canı pahasına milli iradenin hakimiyeti ve demokrasinin idamesi için gösterdiği kahramanlık, fedakarlık her türlü takdirin üzerindedir. Her zaman saygıyla ve şükranla anılacaktır. Bundan dolayı bir kez daha sizlerin şahsında asil milletimize saygı ve şükranlarımızı sunuyorum ” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...