Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Umut Bulut ile Cavanda takas ediliyor

Düzenleyen:
Umut Bulut ile Cavanda takas ediliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Trabzonspor ile bağlarını koparan Cavanda'yı transfer etmek istiyor.

Savunmaya Serdar Aziz, forvete Eren Derdiyok'u transfer eden, orta sahadaki boşluğu da Lucas Leiva'yla doldurmak isteyen Galatasaray'da sağ bek sıkıntısına da çözüm aranıyor.

Martin Linnes'in yetersizliği, inişli çıkışlı grafik sergileyen Sabri Sarıoğlu'nun da taraftarlarla bir türlü yıldızı barışmaması yönetimi yeni arayışlara itti.

CAVANDA'YI VER, UMUT'U AL
Bir taşla iki kuş vurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, hem kadro dışı bırakılan eldeki oyunculardan kurtulacak hem de sağ bekteki açığı dolduracak bir formül buldu.

Trabzonspor'da durumu belirsizliğini koruyan Luis Cavanda'yı kadroya katmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Bordo-Mavililer'e eski futbolcuları Umut Bulut'u takas olarak önermeyi düşünüyor.

OLCAN ADIN DA GÜNDEMDE
Trabzon'dan gelecek yanıta göre Umut'un yerine Olcan Adın'ın da takasta kullanılabileceği öğrenildi.

Eğer Bordo-Mavililer bu teklife sıcak bakarsa, yönetim hem gözden çıkardığı bir oyuncudan kurtulacak hem de sağ bekini güçlendirmiş olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...