Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kayseri'de demokrasi mitingine 250 bin kişi katıldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kayseri'de demokrasi mitingine 250 bin kişi katıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

KAYSERİ'deki Cumhuriyet Alanı'nda dün akşam demokrasi mitingine yaklaşık 250 bin kişi katıldı. Cumhuriyet Alanı'nda saat 20.00’den itibaren boş yer kalmadı.

Büyükşehir Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin havadan drone ile yapılan çekime ve yüksek yerlerden yapılan gözlemlere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakan, muhalefet partisi liderleri, Genelkurmay Başkanı'nın katıldığı İstanbul Yenikapı’daki görüntülerin canlı olarak yayınlandığı meydan tıklım tıklım doldu. Aşırı kalabalık nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'na açılan Sivas, Talasi, Osman Kavuncu ve İstasyon Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Kayseri tarihinde ilk kez Cumhuriyet Meydanı'nda 250 bin kişi bir araya geldi. 
Alandaki platform önündeki protokol bölümünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri AK Parti milletvekilleri İsmail Tamer, Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu ile CHP milletvekili Çetin Arık, Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanları, İlçe belediye başkanları ve resmi kurum ve kuruluşların bölge ve il müdürleri oturdu.
Kayseri'de demokrasi mitingine 250 bin kişi katıldı

BOYDAK DA KATILDI
Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri Şubesi'nin yaklaşık 10 bin üyesi Demokrasi mitingine katılmak için Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Bir süre önce FETÖ soruşturmasında 6 yakını tutuklanan ve kendisine kısa süreli gözaltına alınarak mahkemece salıverilen KAYSO Başkanı ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak da çalışanlarının üyesi olduğu sendikanın yürüyüşüne katılarak destek verdi. Boydak, "Ülkemiz ve milletimizi seviyoruz. Bu ülke için gerekirse canımızı da veririz. 10 bin işçimizle bizler de buradayız. Adalete olan güvenimiz, hükümetimize olan desteğimiz tamdır. Buradayız ve ülkenin bütünlüğüne göz dikenlere karşı, bu bayrağın inmeyeceğini, ezanın dinmeyeceğini, milli iradenin karşısında durulamayacağını haykırıyoruz" dedi.
Öz Ağaç İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kıyak da, Cumhuriyet'e kimsenin göz dikemeyeceğini ifade ederek, "Hiçbir kuvvet bu ülkenin birliğini, dirliğini bozamaz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...