Pereira'yı göndermenin maliyeti

Düzenleyen:
Pereira'yı göndermenin maliyeti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe yönetimi, Vitor Pereira'yı göndermesi halinde Portekizli hocaya ve ekibine 4 milyon Euro ödemek zorunda kalacak.

Sarı lacivertli camia Hasan Ali’nin düğününde bir araya gelirken Vitor Pereira “Çok fazla işim var” deyip katılım göstermedi. Yönetime yakın isimler, istifa etmemekte direnen tecrübeli hocanın gitse dahi parasını alacağını konuşuyor.

PARAMI VERİN GİDEYİM
Hürriyet'in haberine göre; Kulübe yakın kaynaklar, takımıyla bağları kopmasına rağmen istifa etmemekte direten Pereira’nın, 1 yıllık ücretini alıp ondan sonra ayrılmak istediğini ifade ediyor.

Fenerbahçe yönetimi ise beklemeye geçmiş durumda... Şimdilik Pereira üzerinde herhangi bir baskı kurulmuyor. Ancak hem başkan Aziz Yıldırım hem de bazı yöneticiler, Pereira ile görüşüp sert biçimde uyarılar yaptılar.

TARAFTARLAR KOVUN DİYOR
Vitor Pereira ile daha fazla zaman kaybedilmemesini isteyen Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada kulübün hesapları üzerinde büyük baskı kurmuş durumdalar.

Hatta Hasan Ali Kaldırım’ın düğününde takımın gösterdiği birliktelik ve arkadaşlık görüntüsü bile sarı lacivertli taraftarlar tarafından Vitor Pereira’nın gecede olmasına bağlandı...

GÖNDERİLİRSE 4 MİLYON EURO ALACAK
Pereira'nın aldığı 2.7 milyon Euro'luk yıllık ücretin yanı sıra ekibinin de 1.3 milyon euro kazandığı belirtildi.

Eğer sarı-lacivertli yönetim, teknik ekiple yolları ayırmaya karar verirse 4 milyon euroluk bir tazminat ile karşı karşıya kalacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...