Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vize muafiyeti talebinin yerine getirilmemesi durumunda AB ile varılan sığınmacı anlaşmasının devam etmesinin mümkün olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız Le Monde gazetesine konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan vize muafiyetinin daha önce planlandığı gibi 1 Haziran'da uygulamaya girmediğini hatırlattı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa Birliği, Türkiye'ye dürüst ve samimi davranmıyor" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer vize muafiyeti konusundaki taleplerimiz karşılanmazsa geri kabul anlaşmasını uygulamamız artık mümkün olmaz" ifadesini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan darbe sürecinde Batılı ülkelerin tutumunu da eleştirerek, "Batılılar, Türkleri yalnız bıraktı" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Avrupalılar ve Amerikalıların bu dönemde gerekli desteği gösteremediğine ve empati kuramadığına dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa'da Charlie Hebdo saldırısı sırasında dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun Fransa'ya giderek destek gösterisine katıldığını hatırlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan buna karşın hiçbir Batılı liderin bu dönemde Türkiye'ye gelmediğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Klişe kınama cümleleri yeterli değildi. onları buraya beklerdim" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...