Pakistan'da kanlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor!

Düzenleyen:
Pakistan'da kanlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor!

DÜNYA Haberleri

Silahlı saldırıya uğrayan avukatın getirildiği acil servis önünde toplanan meslektaşlarını ve gazetecileri hedef alan saldırgan, üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Ölü sayısının sürekli arttığı patlamada onlarca yaralı var.

Pakistan'ın güneybatısındaki Belucistan eyaletinin başkenti Kuetta'daki bir hastanede intihar saldırısı düzenlendi. Devlet hastanesinin ana kapısında kendisini patlatan saldırgan, en az 60 insanın ölümüne yol açtı. Patlamanın ilk anlarında can kaybı daha az olarak açıklanmıştı, ilerleyen saatlerde sayı giderek arttı. Saldırı sonucu birçok insan ağır yaralandı, ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor.  Patlama, sabahın erken saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan Bilal Enver isimli avukatın hastaneye getirilmesinden kısa süre sonra meydana geldi. Patlama esnasında avukatı ziyaret etmek isteyen çok sayıda meslektaşı ve gazeteci de hastanede bulunuyordu.
Pakistan'da kanlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor!
Al Jazeera'ye konuşan yerel kaynaklar bir intihar bombacısının avukatların arasında üzerindeki patlayıcıları infilak ettirdiğini söyledi. 
Pakistan'da kanlı saldırıda bilanço ağırlaşıyor!
Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı kınadı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...