Çıldırdılar: Erdoğan vazgeçsin

Düzenleyen:
Çıldırdılar: Erdoğan vazgeçsin

GÜNDEM Haberleri

Alman Gazetesi Süddeutsche Zeitung, haddini aşarak 'Erdoğan barış istiyorsa başkanlık sisteminden vazgeçer' yorumunda bulundu.

FETÖ'nün darbe girişimi başarısız olduktan sonra, dünkü tarihi Yenikapı mitingine 5 milyonu aşkın insanın katılması özellikle Alman medyasını çıldırttı.

‘Süddeutsche Zeitung' isimli bir gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha fazla yetki ve iktidar talep etmesine gerek olmadığı görüşünü savunarak, "Erdoğan barış istiyorsa başkanlık sisteminden vazgeçer" dedi.

ERDOĞAN HAKKINDA KÜSTAH İFADELER

Haddini iyice aşan gazete Erdoğan hakkında küstah ifadeler kullanarak, adeta Erdoğan karşıtı bir militan gibi propaganda yaptı.

Gazetede yer alan ifadeler şöyle:

“Kemalist CHP ile sağ milliyetçi MHP miting davetine icabet etmekle Cumhurbaşkanı'na yakınlık göstermiş oldular. Erdoğan bu kadar dar görüşlü ve tavşan yürekli olmasaydı, HDP'yi de kürsüye davet ederdi. Türk iç politikasındaki miladın işareti işte o zaman verilmiş olurdu. Mamafih ülkeye biraz olsun barış umudu veren her davranış büyük sevinç uyandırıyor. Şimdi sıra Erdoğan'da. Barış istiyorsa, başkanlık sisteminden vazgeçer. Onun daha fazla iktidara ihtiyacı yok.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...