Ciğerci ezeli rakibine mesaj yolladı

Ciğerci ezeli rakibine mesaj yolladı

SPOR Haberleri

Tolga Ciğerci, Aslan oldu ve ezeli rakibine mesaj yolladı: İnşallah yine Fenerbahçe’ye gol atarım

Galatasaray, uzun süredir transferi için uğraş verdiği Tolga Ciğerci'ye dün imzayı attırdı. Hertha Berlin'e 3 milyon Euro bonservis ödeyecek olan sarı-kırmızılı takım, gurbetçi oyuncuya da 3 yıl için 6 milyon Euro garanti para vereceğini açıkladı. İmza töreninde "Küçüklükten beri hayalim Galatasaray'da oynamaktı. İnşallah burada başarılı yıllar geçiririm" diyen Tolga, Mönchengladbach forması ile Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye gol atmasının hatırlatılması üzerine, "Fenerbahçe maçı geçti, inşallah yine Fenerbahçe'ye karşı oynarsam yine öyle güzel bir gol atarım" dedi. Tolga, 27 numaralı formayı giyecek.

NEF İLE İMZA YARIN ARENA'DA
 Galatasaray'ın formasına göğüs reklamı için anlaştığı NEF İnşaat şirketiyle imzalanacak olan sponsorluk sözleşmesinin detayları ortaya çıktı. 2+1 yıllık anlaşma gereği G.Saray bu sezon 10 milyon TL, gelecek sezon Avrupa'ya giderse 15 milyon TL alacak. Sponsorluk anlaşması yarın TT Arena'da imzalanacak.

İKİ YABANCIYA KONTRAT RESTİ
Galatasaray'la sözleşmeleri 2017'de sona erecek Chedjou- Dzemaili ikilisi yönetimden 2'şer yıllık yeni mukavele talep etti. Ancak kulüp tarafından iki oyuncuya da olumsuz yanıt verildi ve "Teklif varsa değerlendirin" resti çekildi. Dzemaili 2.1 milyon Euro, Chedjou ise 2.2 milyon Euro kazanıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...